Blokhut Met Groot Privé Kampeerweide, In Een Rustige Omgeving Aan De Rivier De Waal.

Prijs : € 65

Nederland

Dreumel

Camping


Blokhut Met Groot Privé Kampeerweide, In Een Rustige Omgeving Aan De Rivier De Waal. Ga naar Campspace-com

voor € 65

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Campspace-com.

** Winterfaciliteiten: kampvuur, warm water, warme douche, schuilplaats, overdekte keuken en verwarming in accommodatie **
Deze comfortabele en simpele blokhut (kampeer/trekkershut) ligt op een privé stuk tuin van ongeveer 150 x 80 meter.

Het is een grasland met fruitbomen en omheind door onder andere wilgen en hazelaars. Het is heerlijk rustig en dus uniek omdat dit stuk privé is voor de huurders van de blokhut. In de blokhut (één ruimte) zijn vier bedden aanwezig (lattenbodem met matrassen). Er is een kleine eettafel met stoelen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om simpele maaltijden te koken en koffie en thee te zetten op een tweepits gasstel. De ruimte wordt verwarmd met een pelletkachel. Er is een watertappunt naast de blokhut, en op 200 meter is er een gemeenschappelijke ruimte waar 1 badkamer-ruimte specifiek voor d huurder is (deze deel je niet met anderen). Op aanvraag is het mogelijk één of meerdere tenten naast de blokhut te plaatsen.

Daarnaast is er ook nog een mini-blokhut met één bed beschikbaar. Neem zelf slaapzakken / dekens en beddengoed mee. Tegen betaling is beddengoed en linnengoed beschikbaar.
Je kan in de omgeving van dit natuurhuisje prachtig wandelen langs de Waal en de Maas. Er zijn beschikbare paden, maar ook het echte struinen is hier mogelijk.

In sommige seizoenen (meestal winter) kan het water hoger staan en kan er genoten worden van het water vanaf de dijk. Deze regio leent zich ook erg goed voor fietsen en skaten. Je kan zowel de Maas als de Waal op diverse plekken met pondjes oversteken. Langs de Maas zijn ook prachtige gebieden waar gewandeld kan worden en is weer heel anders dan de Waal.

Op sommige gebieden wandel je langs het vee, prachtige kastelen of landhuizen, of gewoon natuur.
Binnen een half uur zit je met de auto in Den Bosch, Nijmegen en Tiel. Het dorp Dreumel biedt een supermarkt, bakker, restaurant en afhaalpizzeria met pizzas uit een houtoven..Kaart

Eigenschappen
Naam Blokhut Met Groot Privé Kampeerweide, In Een Rustige Omgeving Aan De Rivier De Waal.
Nederland
Dreumel
Type Camping
Aanbieder Campspace-Com
Faciliteiten Drinking water, Toilet, Shower, Campfire possible, Electricity, Gas (stove) / BBW, RV Sanitation, Hot water
Transport Eigen vervoer
Regio GE