Villa Felanitx

Prijs : € 770

Spanje

Cala d Or

Villa s


Villa Felanitx Ga naar Comfortvilla-co...

voor € 770

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Comfortvilla-com.

Het charmante landhuis Villa Felanitx welke gelegen op een heuvel, ligt op een rustige locatie met een prachtig weids uitzicht op het centrum van Mallorca met de bergen in de verte.

Het huis dat beschikt over totale privacy en is gevestigd in een kleine groep van drie huizen..

Villa Felanitx is een prachtig comfortabel landhuis vol met natuurlijk licht dat volledig is gerestaureerd met een prachtige traditionele rustieke uitstraling.

Buiten is een originele gevel gedeeltelijk bekleed met landelijke stenen en de binnenkant heeft een plafonds met traditionele balken. Vanaf de lichte dubbelhoge entreehal bereiken we de open woonkamer/keuken. De keuken is goed uitgerust en beschikt over een eettafel. De comfortabele woonkamer heeft toegang tot de patio en het zwembad.

De begane grond biedt ook een aparte slaapkamer en een aparte douche. Vanuit de hal leidt een trap met een mooi vormgegeven ijzeren leuningen naar de bovenste verdieping waar zich drie slaapkamers bevinden. Een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en twee slaapkamers met twin bedden, delen een aparte badkamer met een douche..Kaart

Eigenschappen
Naam Villa Felanitx
Spanje
Cala D Or
Type Villa S
Aanbieder Comfortvilla-Com
Provincie Mallorca
Sterren 4
Aantal personen 8
Faciliteiten InternetKinderbedjeKinderstoelZwembadCVVaatwasserWasmachineHuurAir Conditioning
Prijstype Per week
Aantal dagen 8
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Regio Cala d'Or