Ibiza - 342 Ga naar Comfortvilla-co...

voor € 2400

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Comfortvilla-com.

Ruime villa voor zes personen, nabij San Jose op Ibiza, voorzien van privé zwembad en op 3 minuten rijden van het strand..

Een panoramisch, comfortabel en makkelijk huis van 280 vierkante meter en een 1000 m² terrein gelegen in het Montecarlo urbanisatie, op slechts 3 minuten rijden van het strand Cala Tarida Beach.

De loopafstand is een comfortabele 15 minuten.
De villa ligt in de buurt (10 min rijden) naar het dorp San Jose, wat een geweldige plek is om te winkelen, mooie promenades, romantische restaurants en terrassen.
Andere stranden in de buurt zijn Cala Vadella, Cala Moli, Cala Conta of Cala Bassa- allemaal op minder dan 15 minuten met de auto.Het huis is gelegen in een zeer rustige buurt met een prachtig uitzicht op de zee, de bergen en het gebied van Cala Tarida.De villa heeft twee verdiepingen niveaus en een groot zwembad met uitzicht op zee direct gelegen aan de voorkant van het huis. Er is een kleine tuin aan de zijkant van het huis.
Het huis is perfect voor een groep van 4-5 vrienden die een geweldige vakantie in Ibiza, omgeven door een mooie, veilige omgeving en een geweldig uitzicht brachten willen.

Het is ook een heel mooie plek voor koppels die samen willen reizen (met inbegrip van andere vrienden), maar hebben elk een groot privé-kamers. Een perfecte zomerverblijf of uitvalsbasis voor een korte vakantie zonder verbreking van de bank!.Kaart

Eigenschappen
Naam Ibiza - 342
Spanje
Cala Tarida
Type Villa S
Aanbieder Comfortvilla-Com
Sterren 4
Aantal personen 4
Faciliteiten InternetZwembadZeezichtVaatwasserWasmachineAir Conditioning
Prijstype Per week
Aantal dagen 8
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Regio Ibiza