Spina Village

Prijs : € 265

Italië

Lido Di Spina

Camping


Spina Village Ga naar D-reizen-nl

voor € 265

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij D-reizen-nl.

Camping Spina Village beschikt over een restaurant, snackbar, bar, afhaalgerechten, levensmiddele....

Camping Spina Village beschikt over een restaurant, snackbar, bar, afhaalgerechten, levensmiddelenwinkel, kiosk, zwembad en kinderbad.

Er is tennis, tafeltennis, jeu de boules, voetbal, beachvolleybal, basketbal, visgelegenheid, fitnessruimte en sauna. Tevens animatie, kinderclub, twee speeltuinen, spelruimte, tv, familiedisco en disco 16+. Bovendien kluisverhuur, wasmachines en drogers.
Enkele faciliteiten kunnen tegen betaling zijn en/of seizoensgebonden.Spina Village is een grote camping in de natuuroase Bellocchio, vlakbij het strand. Het strand is lopend te bereiken of met de pendelbus.

De camping beschikt over veel faciliteiten zoals een zwembad met kinderbad, fitnessruimte met sauna en massage, fietsverhuur, een restaurant en veel sportfaciliteiten.De 3-kamerstacaravans zijn voorzien van een woon-/slaapgedeelte. Kitchenette met kookplaten en een koelkast. Twee aparte slaapkamers. Badkamer met douche.

Apart toilet. De caravans hebben een terras met zitje.
Tevens zijn er staanplaatsen met elektriciteit.
Er kunnen luxere accommodatietypes beschikbaar zijn.

Neem voor meer informatie contact op met onze reisadviseuses of stap één van onze D-reizen Vakantiewinkels binnen..Kaart

Eigenschappen
Naam Spina Village
Italië
Lido Di Spina
Type Camping
Aanbieder D-Reizen-Nl
Rating 3
Service Logies
Aantal dagen 7
Vertrekdatum 06-09-2020
Luchthaven EIN
Regio Adriatische Kust