La Torre Ibiza

Prijs : € 1005

Spanje

San Antonio

Groepsrondreis


La Torre Ibiza Ga naar Elizawashere-nl

voor € 1005

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Elizawashere-nl.

Terwijl de zon langzaam ondergaat neem ik nog een slok van mijn Sangria.

Ik kijk om me heen en begin te glimlachen van geluk. Mijn vriendin kijkt mij verbaasd aan: “wat is er Eliza?” vraagt ze.

“Op dit moment ben ik de gelukkigste persoon op aarde! Ik ben omringd door lieve vrienden, het is lekker weer, het eten en drinken is heerlijk… en dan dat uitzicht!” Ik zucht en kijk naar het prachtige uitzicht over zee en de zon die langzaam ondergaat. Zo'n mooi uitzicht als bij La Torre Ibiza heb ik nog nooit gezien… Voor mij is dit het échte Ibiza!.

Vakantie IbizaAls ik voorheen over Ibiza hoorde, dacht ik vooral aan het extravagante en bruisende nachtleven dat er heerst.

Nu ik op Ibiza geweest ben, heb ik ook andere herinneringen aan het eiland. Ik denk aan de lappendeken van boomgaarden en groene heuvels in het noorden, aan de rotsachtige baaien in het zuiden en aan de traditionele, witte boetiekhotels of de schilderachtige kerkjes in het binnenland.

Het landschap is woest en ongerept en op de zoutvlakten van Las Salinas kun je zelfs flamingo's zien! Wat een bijzonder stukje Spanje..Kaart

Eigenschappen
Naam La Torre Ibiza
Spanje
San Antonio
Type Groepsrondreis
Aanbieder Elizawashere-Nl
Stad details Terwijl de zon langzaam ondergaat neem ik nog een slok van mijn Sangria. Ik kijk om me heen en begin te glimlachen van geluk. Mijn vriendin kijkt mij verbaasd aan: “wat is er Eliza?” vraagt ze. “Op dit moment ben ik de gelukkigste persoon op aarde! Ik ben omringd door lieve vrienden, het is lekker weer, het eten en drinken is heerlijk… en dan dat uitzicht!” Ik zucht en kijk naar het prachtige uitzicht over zee en de zon die langzaam ondergaat. Zo'n mooi uitzicht als bij La Torre Ibiza heb ik nog nooit gezien… Voor mij is dit het échte Ibiza!
Service Logies en ontbijt
Sterren 4
Regio Ibiza