Relais Torre Marabino

Prijs : € 650

Italië

Ispica

Groepsrondreis


Relais Torre Marabino Ga naar Elizawashere-nl

voor € 650

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Elizawashere-nl.

Aan de kust van Sicilië in het plaatsje Portopalo di Capo Passero, geniet ik van een heerlijk bord vol  mosselen.

Na de maaltijd maak ik nog een lange wandeling langs de kust en geniet ik van de zonsondergang en de frisse zeewind die waait door mijn haren. De avond valt en ik zoek nog een adresje om te overnachten. Van een oude Italiaanse vriend kreeg ik de tip om een bijzonder adresje te bezoeken, genaamd Relais Torre Marabino. Het is een kleinschalig adresje met zeven kamers, een ruim zwembad en een restaurant waar je heerlijk kunt eten.

Gelukkig heeft gastheer Francesco nog een kamer vrij voor vanavond. Na een kort ritje rijd ik de oprit van Relais Torre Marabino op. Ik zie een authentiek Italiaans gebouw van witte stenen, met een groene tuin eromheen. Francesco verwelkomt mij met open armen en geeft mij een korte rondleiding door het hotel.

Het restaurant heeft een authentieke uitstraling: houten meubels, stenen muren en klassiek gedekte tafels. Het zwembad is ruim en vanaf hier heb je een prachtige uitzicht op het statige gebouw. Francesco vertelt mij over hun eigen wijngaard en laat met alle trots een fles wijn zien die net is geleverd. Hij nodigt me uit om morgen samen een wandeling te maken over de wijngaard.

Aangekomen op mijn kamer plof ik neer op het ruime bed. De kamer is ruim en net zoals het restaurant authentiek: houten meubels en knusse terracotta tegeltjes op de vloer. Ik val langzaam in slaap op mijn ruime bed en droom weg over de wijn en wijnvelden van Relais Torre Marabino..

Vakantie Sicilië“Weet jij al wat je wilt?” hoor ik Gianni naast me zeggen.

Ik kijk op van de menukaart. Er is zo ontzettend veel keus, en eigenlijk vind ik alles lekker. Ik zie een glimlach op Gianni zijn gezicht verschijnen als hij mijn gezichtsuitdrukking ziet. “Kun je weer eens niet kiezen?”.

Ik kijk hem lachend aan. Ik besluit op aanraden van Gianni voor pasta alla Norma te gaan. Als ik even later mijn eerste hap neem, blijkt dit een hele goede beslissing. Het is niet voor niets dat veel inwoners van Italië zo lovend zijn over de Siciliaanse keuken.

De Siciliaanse keuken is minstens even smaakvol als Sicilië zelf..Kaart

Eigenschappen
Naam Relais Torre Marabino
Italië
Ispica
Type Groepsrondreis
Aanbieder Elizawashere-Nl
Stad details Aan de kust van Sicilië in het plaatsje Portopalo di Capo Passero, geniet ik van een heerlijk bord vol  mosselen. Na de maaltijd maak ik nog een lange wandeling langs de kust en geniet ik van de zonsondergang en de frisse zeewind die waait door mijn haren. De avond valt en ik zoek nog een adresje om te overnachten. Van een oude Italiaanse vriend kreeg ik de tip om een bijzonder adresje te bezoeken, genaamd Relais Torre Marabino. Het is een kleinschalig adresje met zeven kamers, een ruim zwembad en een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Gelukkig heeft gastheer Francesco nog een kamer vrij voor vanavond. Na een kort ritje rijd ik de oprit van Relais Torre Marabino op. Ik zie een authentiek Italiaans gebouw van witte stenen, met een groene tuin eromheen. Francesco verwelkomt mij met open armen en geeft mij een korte rondleiding door het hotel. Het restaurant heeft een authentieke uitstraling: houten meubels, stenen muren en klassiek gedekte tafels. Het zwembad is ruim en vanaf hier heb je een prachtige uitzicht op het statige gebouw. Francesco vertelt mij over hun eigen wijngaard en laat met alle trots een fles wijn zien die net is geleverd. Hij nodigt me uit om morgen samen een wandeling te maken over de wijngaard. Aangekomen op mijn kamer plof ik neer op het ruime bed. De kamer is ruim en net zoals het restaurant authentiek: houten meubels en knusse terracotta tegeltjes op de vloer. Ik val langzaam in slaap op mijn ruime bed en droom weg over de wijn en wijnvelden van Relais Torre Marabino.
Service Logies en ontbijt
Sterren 3
Regio Sicilië