22-Daagse Groepsrondreis Grand Tour West-Amerika

Prijs : € 2899

USA

Zion National ParkVisaliaSanta

Rondreizen


22-Daagse Groepsrondreis Grand Tour West-Amerika Ga naar FOX-Vakanties

voor € 2899

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij FOX-Vakanties.

Onze meest complete reis door West-Amerika.

We ontdekken steden als Los Angeles, San Diego, Phoenix en Las Vegas. Onvergetelijk is ons bezoek aan gevangeniseiland Alcatraz in San Francisco. Naast de bekende natuurspektakels als Grand Canyon, Yosemite en Bryce Canyon, ontdekken we ook het bijzondere Goblin Valley State Park, Arches, Capitol Reef en het spectaculaire uitzicht van Dead Horse Point.  
Comfortabele en centraal gelegen hotelsDe driesterrenhotels waar we tijdens onze rondreis overnachten, zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken, of hebben een centrale ligging in de steden, dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders.
In Los Angeles slapen we twee nachten op The Queen Mary, een unieke ervaring! Eens het grootste passagiersschip ter wereld, nu een hotel. De kamers zijn op een authentieke manier ingericht en de Art Deco stijl komt overal terug. 
Entreegelden inclusiefWij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van € 90 voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals Bryce Canyon, Grand Canyon en Joshua Tree Park op te nemen in de prijs, zodat u tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Daarnaast is een indrukwekkend bezoek aan Alcatraz bij deze reis inclusief!.Eigenschappen
Naam 22-Daagse Groepsrondreis Grand Tour West-Amerika
USA
Zion National Parkvisaliasanta
Type Rondreizen
Aanbieder FOX-Vakanties
Aantal dagen 22
Vliegmaatschappij KLM
Transport Vliegtuig
Regio Noord-Amerika