19-Daagse Groepsrondreis Van Oost Naar West

Prijs : € 2999

USA

New YorkPhiladelphiaWashington

Rondreizen


19-Daagse Groepsrondreis Van Oost Naar West Ga naar FOX-Vakanties

voor € 2999

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij FOX-Vakanties.

De Verenigde Staten is een ontzettend divers land met gigantische wereldsteden zoals New York, Philadelphia en Los Angeles en prachtige nationale parken.

De beste manier om de Verenigde Staten te ervaren is door een rondreis te maken waarbij u meerdere prachtige locaties in één reis aandoet.
We starten onze reis in het wereldberoemde New York, waar we indrukwekkende wolkenkrabbers, Times Square en Wall Street bezoeken, onmisbaar bij een bezoek aan the Big Apple. Na ons bezoek aan de resterende highlights van de oostkust, vliegen we naar het westen. De afwisseling tijdens deze rondreis zorgt ervoor dat u alle aspecten van de indrukwekkende Verenigde Staten ziet. 
Comfortabele hotels op gunstige locatiesWe overnachten in comfortabele driesterrenhotels, gunstig gelegen, bijvoorbeeld bij een nationaal park of in het stadscentrum.

Een goed voorbeeld is onze hotel in New York. Deze ligt in het theaterdistrict van Manhattan, met het populaire fifth avenue recht om de hoek en slechts op een paar honderd meter van het Central Park.
Breed aanbod excursies inclusiefDe entreegelden van de nationale parken zijn inbegrepen in de reissom, wij nemen u mee naar de indrukwekkende natuurwonderen Grand en Bryce Canyon en ook de Niagara Falls zullen niet ontbreken. Daarnaast maken wij ook enkele stadstours door de verschillende steden, waarbij we de belangrijkste hoogtepunten ontdekken. 
Deskundige reisleiders, die weten wat u van de vakantie verwachtOnze Nederlandssprekende reisleiders begeleiden al jaren reizen door de Verenigde Staten. Toen wij onze reisleider Hans vroegen hoe hij onze reizigers laat kennismaken met het land, zei hij: "Ik vertel mijn reizigers over de geschiedenis, de geologie, het dierenleven, de cultuur en het laatste nieuws over een desbetreffend gebied.

Voordat we door Zion NP rijden vertel ik bijvoorbeeld over de kolibries in het westen van Amerika. Dezelfde morgen zullen de mensen ook daadwerkelijk kolibries zien.".Eigenschappen
Naam 19-Daagse Groepsrondreis Van Oost Naar West
USA
New Yorkphiladelphiawashington
Type Rondreizen
Aanbieder FOX-Vakanties
Aantal dagen 19
Vliegmaatschappij United
Transport Vliegtuig
Regio Noord-Amerika