Groepsaccommodatie De Koog

Prijs : € 1199

Nederland

De Koog

Groepen


Groepsaccommodatie De Koog Ga naar Groepen-nl

voor € 1199

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Groepen-nl.

Vanuit de woonkamer uitzicht op de duinen! Deze groepsaccommodatie wordt omringd door bos en heide met het strand op loopafstand, heerlijke plek voor alle groepen..

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 40 personen verblijven.
Vrij gelegen en omringd door bos, heide en duinen met het strand op loopafstand bevindt zich deze moderne en sfeervolle groepsaccommodatie in Noord-Holland. Een vakantiehuis in Noord-Holland volledig in strandstijlDe eet- en recreatieruimte is sfeervol ingericht in strandstijl met steigerhouten meubels.

Er is een ruime keuken. Zeer geschikt voor groepen vanaf 40 personen.  Voor kleinere groepen is de ruimte echt te groot. Totaal zijn er 92 bedden verdeeld over 10 kamers. Het aantal kamers dat je krijgt is afhankelijk van uw groepsgrootte.

Het hele gebouw heeft vloerverwarming. Het buitenterrein bestaat uit een groot sportveld met voetbalgoals, een volleybalveld en een basketbalveldje.Samen een dagje fietsen of wandelen door de duinen op TexelMet ruim 120 km fietspad, diverse wandelpaden en een keur aan sport- en spel activiteiten komen sportievelingen zeker aan hun trekken op Texel. Maar ook de rustzoeker is hier op zijn plaats. De uitgestrekte zandstranden van bijna 30 kilometer zijn het hele jaar door populair.

De Texelse schapen, de unieke vogelgebieden en de zeehonden maken het aanbod compleet. Badplaats De Koog ligt op circa 2,5 km van de accommodatie. Gezellige winkeltjes, kledingwinkels, terrassen, kroegen en restaurants wisselen elkaar af. Het grootste dorp van Texel, Den Burg, met een diversiteit aan winkels en op maandagochtend de markt, vindt u op 5 km afstand.

Zeehondencentrum Ecomare en  het strand van Paal 17, traditioneel het gezelligste strand van Texel, is op slechts 250 meter van de groepsaccommodatie. Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Holland.Kaart

Eigenschappen
Naam Groepsaccommodatie De Koog
Nederland
De Koog
Type Groepen
Aanbieder Groepen-Nl
Provincie Noord-Holland
Sterren 4
Aantal personen max 92
Regio Noord-Holland