AALTEN

Prijs : € 2224

Nederland

Aalten

Groepen


AALTEN Ga naar Groepen-nl

voor € 2224

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Groepen-nl.

Een woonvilla voor maximaal 20 personen, die van alle luxe is voorzien.

Een oase aan rust en ruimte. Ook beschikt u over een eigen zwembad en een wellnessruimte met sauna..

Een woonvilla voor maximaal 20 personen, die van alle luxe voorzien is.

Een oase aan rust en ruimte. In de avonduren voor de open haard, bij de kampuutplaats of genieten van een diner met uitzicht over het landgoed. Ook beschikt deze villa  over een eigen verwarmd zwembad (geopend van 1 april - 1 okt.) en een wellnessruimte met sauna.Een vakantiehuis in Gelderland met verwarmd zwembad en saunaDeze groepsaccommodatie biedt plaats aan groepen tot maximaal 20 personen en beschikt over alle faciliteiten voor een luxe verblijf. De woonkamer heeft lekkere zitbanken en in de avonduren is het zitten voor de open haard.

Daarnaast beschikt de accommodatie over een compleet ingerichte keuken. De groepsaccommodatie bestaat uit twee villa's met elk riante slaapkamers. Het hoofdhuis (het rechter huis) beschikt over zes ruime ingerichte slaapkamers met allemaal een badkamer. Eén slaapkamer is gelegen op de begane grond. Het bijgebouw beschikt over twee grote familie slaapkamers met badkamer.

Bovendien ligt er in de tuin een buitenzwembad waarbij je uitkijkt over het landschap. Verken samen de omgeving per fietsDe villa is gelegen tussen Aalten en Winterswijk middenin de Achterhoekse natuur. Alleen de reis naar de accommodatie toe is al prachtig, het coulisselandschap trekt aan je voorbij, de horizon is groen door bomen en weiden. Koeien, vogels en reeën verwelkomen je op dit landgoed! Je kunt de omgeving ook per fiets verkennen.Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland.Kaart

Eigenschappen
Naam AALTEN
Nederland
Aalten
Type Groepen
Aanbieder Groepen-Nl
Provincie Gelderland
Sterren 9
Aantal personen max 20
Regio Gelderland