KOEKANGE

Prijs : € 854.6

Nederland

Koekange

Groepen


KOEKANGE Ga naar Groepen-nl

voor € 854.6

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Groepen-nl.

Op het mooiste plekje in Zuidwest Drenthe ligt dit sfeervolle gastenverblijf.

Midden in het uitgestrekte groen met veel privacy en geheel gelijkvloers! uitermate geschikt voor families- of vriendengroepen met kin....

Op het mooiste plekje in Zuidwest Drenthe ligt dit vakantiehuis tot 26 personen.

Midden in het uitgestrekte groen met veel privacy en geheel gelijkvloers! Door de ligging is deze accommodatie uitermate geschikt voor familie- of vriendengroepen met kinderen. Vanaf het beschutte overdekte terras kun je een oogje in het zeil houden op de spelende kinderen in de aangrenzende speelweide.Een groepsaccommodatie in Drenthe met saunaIn de warm rookvrije huiskamer is genoeg ruimte voor vermaak ook bij slecht weer; er is voldoende spelmateriaal aanwezig. Natuurlijk ontbreken tv en radio met cd-speler niet en in de gehele accommodatie is er gratis Wifi. De accommodatie is geheel drempelloos.

Deze accommodatie heeft een keuken met professionele apparatuur. Er zijn 6 slaapkamers, allemaal op de begane grond (zie kamerindeling). Eén slaapkamer is voorzien van een aangepaste douche met douchestoel , toilet met beugels en verlaagde wastafel. Buiten is de watergoot met pomp, geplaatst in een enorme zandbak.

De accommodatie beschikt verder over voldoende vermaak voor groot en klein, zo is er een voetbal-/volleybalveld, jeu de boules baan, een tafeltennistafel, 2 schommels, een rekstok, een speelhuisje met glijbaan en 2 skelters. Voor de ultieme ontspanning is er een sauna met buitendouche. Fietsen langs de mooiste plekjes tijdens je weekendje weg in Drenthe Het verblijf ligt in het buitengebied van Koekange, halverwege Meppel en Hoogeveen. Fietsroutes zijn duidelijk aangegeven en leiden je langs de mooie plekjes Echten en Ruinerwold, en niet te vergeten het Reestdal. Een uitstapje naar de Schaapskooi te Ruinen is zeker de moeite waard en van hieruit bereik je het bekende Dwingelderveld.

Winkelen is mogelijk in het knusse stadje Meppel. Meppel is, evenals het nabij gelegen veendorp Hoogeveen, startplaats voor de Drentse Fiets-4-daagse in de maand juli.Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Drenthe.Kaart

Eigenschappen
Naam KOEKANGE
Nederland
Koekange
Type Groepen
Aanbieder Groepen-Nl
Provincie Drenthe
Sterren 9
Aantal personen max 26
Regio Drenthe