LIEVELDE

Prijs : € 1550

Nederland

Lievelde

Groepen


LIEVELDE Ga naar Groepen-nl

voor € 1550

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Groepen-nl.

Deze groepsaccommodatie ligt op het terrein van een modern melkveebedrijf in het buitengebied van het prachtige Lievelde, een klein plaatsje in de Gelderse Achterhoek.

Deze accommodatie is zeer geschikt voor fam....

Deze groepsaccommodatie ligt op het terrein van een modern melkveebedrijf in het buitengebied van Lievelde, een klein plaatsje in de Gelderse Achterhoek. De groepsaccommodatie biedt plaats aan groepen tot 34 personen en is zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen.

De accommodatie bestaat uit een centrale ruimte met daarnaast nog 2 appartementen die van binnenuit bereikbaar zijn.Een groepsaccommodatie in Gelderland met speelweideOp de begane grond is de woonkamer met een eet- en zitgedeelte, een barretje, tv en draadloos internet. De aparte keuken is van alle gemakken voorzien. In totaal zijn er 17 slaapkamers, waarvan 7 op de begane grond. Hiervan liggen er 4 in de appartementskamers. De verdieping is per lift bereikbaar.

Er is voldoende sanitair aanwezig voor je groep (zie kamerindeling). De accommodatie is geschikt voor rolstoelgebruikers, er zijn geen drempels en er is aangepast sanitair. Er kunnen eventueel ook hoog/laag bedden worden geregeld.Buiten zijn verschillende terrassen voorzien van tuinmeubilair. Een voetbal-/speelweide en een kleine speeltuin zijn aanwezig. Op bepaalde tijden is er gelegenheid om rond te kijken op de boerderij.Samen een dagje fietsen tijdens je weekendje GelderlandNaast een rustige en mooie omgeving zijn er ook veel activiteiten, waaronder: talloze fiets/wandelpaden, kaasboerderij Weenink waar de boerengolfsport is ontstaan, museum en Pannenkoekboerderij Erve Kots, binnenpret, wijndomein Besselinkschans, een zwembad op ongeveer 5 km afstand, mogelijkheid voor een huifkartocht en vestingstad Groenlo ligt op 5 km afstand.Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere vakantiehuizen.Kaart

Eigenschappen
Naam LIEVELDE
Nederland
Lievelde
Type Groepen
Aanbieder Groepen-Nl
Provincie Gelderland
Sterren 9
Aantal personen max 34
Regio Gelderland