NOORBEEK

Prijs : € 759.6

Nederland

Noorbeek

Groepen


NOORBEEK Ga naar Groepen-nl

voor € 759.6

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Groepen-nl.

Deze accommodatie is gelegen aan de rand van het plaatsje Noorbeek in één van de mooiste stukjes van Zuid-Limburg; het Mergelland.

Kenmerkend voor deze streek is het glooiende heuvellandschap met zijn kronkelende....

Deze accommodatie is gelegen aan de rand van het plaatsje Noorbeek in één van de mooiste stukjes van Zuid-Limburg; het Mergelland.

Kenmerkend voor deze streek is het glooiende heuvellandschap met zijn kronkelende riviertjes en beken, de monumentale gebouwen in mergelsteen, de carré boerderijen en vakwerkwoningen.Een vakantiehuis in Zuid-Limburg met diverse sport- en spelmogelijkhedenDe accommodatie bestaat uit twee geschakelde woningen (binnendoor met elkaar verbonden) en is zeer geschikt voor groepen tot en met 16 personen. Daarnaast word er gebruik gemaakt van een derde naastliggende woning voor de slaapkamers. Deze accommodatie is niet geschikt voor jeugdige, feestende en luidruchtige groepen omdat er meerdere accommodaties op hetzelfde terrein zijn. Je hebt 3 kleine zitruimtes en een aparte eetkamer met keuken.

De keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zijn 7 slaapkamers en 3 badkamers (zie kamerindeling). Op het terrein bevinden zich schommels, een zandbak en speelweide met voetbalgoaltje en een basketbalkorf. Er is voldoende ruimte voor sport en spel (algemeen gebruik). Voor centraal gebruik is er en wasmachine aanwezig (tegen betaling).

Huisdieren zijn in overleg welkom.Samen een dagje naar Valburg Het plaatsje Valkenburg, bekend om zijn grotten, ligt in de directe omgeving. Er bevinden zich 2 pretparken: de Valkenier en het Sprookjesbos. Om te relaxen kun je terecht in Thermae 2000 met zijn thermale baden. Je kunt er zelfs terecht voor een mountainbike-avontuur in de grotten. Euregionaal gelegen vind je de bekende steden Maastricht, Luik en Aken voor culturele bezichtigingen of voor een dagje shoppen.Huisje huren Limburg? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties.Kaart

Eigenschappen
Naam NOORBEEK
Nederland
Noorbeek
Type Groepen
Aanbieder Groepen-Nl
Provincie Limburg
Sterren 8
Aantal personen max 16
Regio Limburg