REMERSDAAL

Prijs : € 1205

België

Remersdaal

Groepen


REMERSDAAL Ga naar Groepen-nl

voor € 1205

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Groepen-nl.

Karakteristieke boerderij, met veel oog voor kwaliteit en stijl.

Het huis is gelegen op de grens van België, Duitsland en Nederland, in de Belgische Voerstreek. Het golvende heuvelland van deze streek met zijn bre....

Deze karakteristiek verbouwde boerderij is gelegen in het Belgische dorpje Remersdaal, net over de grens van Zuid-Limburg in Nederland.

De boerderij ligt aan een B-weg vlak buiten de dorpskom, te midden van landerijen. Vanuit de grote tuin met kersenbomen en terrassen geniet je van een schitterend panorama.Op de begane grond vind je een woonkeuken, bijkeuken, huiskamer en een grote serre. In de woonkeuken en de huiskamer staan twee open haarden/houtkachels. CV, tv's, video, dvd, WIFI, vaatwasser en magnetron behoren tot de standaard uitrusting. De eerste en tweede etage heeft 6 slaapkamers met houten vloeren.

T.V. en Wifi zijn op de meeste slaapkamers aanwezig. Het hoofdhuis telt 14 bedden. Er zijn 2 badkamers op de eerste verdieping en een douche met wastafel en toilet op de tweede verdieping.

In het naastgelegen appartementje is op de eerste verdieping nog een slaapkamer voor 3 personen beschikbaar met eigen douche, wastafel en toilet. In totaal zijn er 17 bedden en nog enkele extra matrassen. Voor kleine kinderen zijn er nog twee kinderbedjes.Ontdek samen het golvende heuvelland tijdens een weekendje BelgiëHet huis is gelegen op de grens van België, Duitsland en Nederland, in de Belgische Voerstreek. Het golvende heuvelland van deze streek met zijn brede dalen, loofbossen, riviertjes en beken, is een paradijs voor wandelaars en fietsers.

Het leven  is rijk aan culturele tradities en in harmonie met de natuur en het omringende landschap. Huisje huren in België? Bekijk ook de andere vakantiehuizen.Kaart

Eigenschappen
Naam REMERSDAAL
België
Remersdaal
Type Groepen
Aanbieder Groepen-Nl
Provincie Voerstreek
Sterren 9
Aantal personen max 19
Regio Voerstreek