SINDEREN

Prijs : € 1280

Nederland

Sinderen

Groepen


SINDEREN Ga naar Groepen-nl

voor € 1280

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Groepen-nl.

Het groepsverblijf is landelijk gelegen in het Achterhoeks coulisselandschap.

De accommodatie is ruim opgezet en geschikt voor groepen van 32 tot maximaal 42 personen. Op het terrein zijn vele sport- en spelmogelijkheden..

Omgeven door verschillende natuurgebieden vind je deze sportieve groepsaccommodatie.

Op het terrein van de accommodatie vind je o.a. een zwembad, tennisbaan en een volley- en voetbalveld. Maar ook in de omgeving is voldoende te beleven van cultuur tot fiets- en wandelpaden. De accommodatie zelf is ruim opgezet en geschikt voor groepen tot maximaal 42 personen.Een groepsaccommodatie in Gelderland met diverse speelveldenDe basisaccommodatie is geschikt voor 32 personen en je beschikt dan over zes slaapkamers.

De woonkamer heeft een aparte zithoek met tv en een kleine open koffiekeuken. Er is een sjoelbak en er zijn diverse andere spelletjes.De ruime, moderne ingerichte keuken is van veel gemakken voorzien. Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond en de doorgangen zijn breed en drempelloos. Een douche/ toiletruimte voor mindervaliden is aanwezig.In het naastgelegen gebouw bevindt zich een 10-persoonsslaapkamer met sanitair, waardoor de accommodatie geschikt wordt voor groepen tot 42 personen.

Op het terrein zijn diverse speelvelden en voor de kleintjes is er een speeltuintje. Ook is er een jeu de boulesbaan, een volleybalveld, basket en tafeltennistafel op het terrein aanwezig. In de zomermaanden is het mogelijk om het op het terrein aanwezige zwembad en de tennisbaan per uur af te huren. Maak samen een huifkar- of fietstochtIn de omgeving bevinden zich diverse dorpen en stadjes die een
bezoek zeker waard zijn.

Voor kleine kinderen is een dagje in het land
van Jan Klaassen een ware belevenis. Ook kun je een huifkartocht
door de omgeving maken of op de fiets via de
fietsknooppunten (op de hoek is een knooppunt). Een kanotocht over de
Oude IJssel behoort ook tot de mogelijkheden.Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties.Kaart

Eigenschappen
Naam SINDEREN
Nederland
Sinderen
Type Groepen
Aanbieder Groepen-Nl
Provincie Gelderland
Sterren 8
Aantal personen max 42
Regio Gelderland