DE WIJK

Prijs : € 929.4

Nederland

De Wijk

Groepen


DE WIJK Ga naar Groepen-nl

voor € 929.4

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Groepen-nl.

Tot rust komen, bijpraten en actief bezig zijn met familie en/of vrienden? Het kan in de nostalgische, rietgedekte boerderij, in het idyllische Reestdal waar rust, ruimte en aandacht voor elkaar centraal staan..

Tot rust komen, bijpraten en/of actief bezig zijn met familie en/of vrienden? Het kan in deze vakantieboerderij in Drenthe, in het idyllische Reestdal waar rust, ruimte en aandacht voor elkaar centraal staan.Een vakantiehuis dat zeer geschikt is voor grotere gezelschappen of gezinnen Het familiehuis biedt een ideale leefruimte voor gezinnen met kleine kinderen als vakantieverblijf voor een weekend of langere periode.

Voor jeugd en vriendengroepen zonder kinderen is deze plek niet geschikt! De grote leefkeuken in de boerderij is volledig ingericht om met 20 personen een maaltijd te bereiden en te nuttigen. Er zijn 8 slaapkamers, 3 douches, 3 toiletten en 1 urinoir. In de ruime woonkamer kun je heerlijk relaxen op de bank of luie stoel. Een kinderstoel en box zijn ook aanwezig.Met familie of vrienden is het aangenaam vertoeven in de boerderij, op het terras of zelfs bij de open haard binnen, waar genoeg plaats is voor een gezellige maaltijd of spelletjes.Maak gebruik van de faciliteiten van de campingNatuurlijk kun je gebruik maken van de faciliteiten op de camping, zoals het verwarmde zwembad en de speeltuin (in seizoen).

Er is een broodjesservice. En wat dacht je van heerlijk vissen in het open water naast de camping of daar waterpret beleven met onze kano's of een eigen bootje!Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Drenthe voor een weekendje weg.Kaart

Eigenschappen
Naam DE WIJK
Nederland
De Wijk
Type Groepen
Aanbieder Groepen-Nl
Provincie Drenthe
Sterren 8
Aantal personen max 20
Regio Drenthe