Hotel Matamba

Prijs : € 273

Duitsland

Brühl

Hotel


Hotel Matamba Ga naar Neckermann-nl

voor € 273

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Neckermann-nl.

grenzend aan het themagebied Deep in Africa van attractiepark Phantasialand Afrikaanse stijl met Europees comfort veel attracties en voorzieningen voor kinderen Alleen Afrika is nòg echter! Waan je in een Afrikaans savannehotel bij Matamba, het Afrikaanse driesterren superior themahotel bij Phantasialand in Brühl.

Laat je betoveren door de uitbundige kleuren, schilderijen, houten maskers, exotische planten en de originele Afrikaanse meubels. Matamba is helemaal ingesteld op families met kinderen! Zo is er een kinderreceptie, een spciaal kinderbuffet en binnen- en buitenspeelplaatsen. De kinderen voelen zich hier echte ontdekkingsreizigers! Ze kunnen hier dwalen door de tropische tuin, of het Savannelandschap doorkruisen. En daar, achter de grote palmen ligt Watoto, de grote speeltuin met binnen- en buiten attracties, waar ze zich hele dagen kunnen amuseren.

Voor wie nog verder durft - is er de hangbrug naar de echte Afrikaanse jungle! In de bar van Matamba en in restaurant Zambesi worden al je zinnen geprikkeld! De kleurrijke inrichting, de Afrikaanse geuren en geluiden. Bij het ontbijtbuffet in de ochtend tot in de exotische bar in de late uurtjes! De toegang tot het themagebied 'Deep in Africa' van het attractiepark Phantasialand bevindt zich op slechts enkele meters van het hotel. Het ligt op maar zo'n ca. 20 minuten rijden van het centrum van de grote stad Keulen.

ENTREEBEWIJZEN: als je een kamer reserveert bij Matamba, kun je meteen je entreebewijzen voor Phantasialand reserveren! Accommodatiecode: 61689.Kaart

Eigenschappen
Naam Hotel Matamba
Duitsland
Brühl
Type Hotel
Aanbieder Neckermann-Nl
Accomodatie 61689
Rating 3.5
Zoover Rating 8.3
Accomodatie type Vierpersoonskamer
Aantal dagen 3
Transport Eigen vervoer
Regio Rijn