Hotel Ling Bao

Prijs : € 290

Duitsland

Brühl

Hotel


Hotel Ling Bao Ga naar Neckermann-nl

voor € 290

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Neckermann-nl.

authentieke chinese sfeer met modern comfort direct toegang tot het attractiepark vanuit hoteltuin veel attracties in Phantasialand voor de kinderen In de themawereld China Town van attractiepark Phantasieland (bij Keulen), ligt het viersterrenhotel Ling Bao.

Je proeft er de sfeer van het oude China, terwijl je je laaft aan modern Europees comfort! Zo zijn er twee zwembaden (binnen en buiten). In de Aziatische Spa kun je genieten van massages en schoonheids- en lichaamsbehandelingen (tegen betaling). Ling Bao staat bekend om zijn gastronomische keuken! À la carte dineren is hier echt een belevenis, maar ook de buffetten in het restaurant zijn zeer de moeite waard. De keukens zijn helemaal open, zodat je zelf kunt zien hoe de koks jouw heerlijke maaltijd bereiden! Voor kinderen is er in het buffetrestaurant een speciaal kinderbuffet.

Het hotel heeft een eigen pendeldienst naar het centrum van Brühl (op ca. 2 km) en het station in Brühl (op ca. 3,5 km). De grote stad Keulen ligt op ca.

20 minuten met de auto. Je kunt hier de wereldberoemde Dom bezoeken, maar er is natuurlijk ook een grote keuze aan winkels, bars, restaurants en uitgaansgelegenheden. Als je Ling Bao reserveert, kun je tegelijkertijd je entreebewijzen voor attractiepark Phantasialand te bestellen! Accommodatiecode: 61690.Kaart

Eigenschappen
Naam Hotel Ling Bao
Duitsland
Brühl
Type Hotel
Aanbieder Neckermann-Nl
Accomodatie 61690
Rating 4
Zoover Rating 8.7
Accomodatie type Vierpersoonskamer
Aantal dagen 3
Transport Eigen vervoer
Regio Rijn