Hotel Malikia Resort Abu Dabbab

Prijs : € 578

Egypte

Marsa Alam

Hotel


Hotel Malikia Resort Abu Dabbab Ga naar Neckermann-nl

voor € 578

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Neckermann-nl.

Unieke ligging aan het mooiste zandstrand van Marsa Alam
Hét snorkelparadijs...

ga op zoek naar zeekoeien en zeeschildpadden!
Speciaal voor Neckermann gasten: 1 gratis Wifi-code toegang voor op de kamer


Het sfeervolle Hotel Malikia Resort Abu Dabbab resort is gezegend met zijn unieke ligging aan het mooiste en bekendste zandstrand van Marsa Alam, genaamd Abu Dabbab. Het is ook het énige hotel dat direct aan dit mooie zandstrand ligt. Een prachtig groot en langzaam aflopend zandstrand, van waaruit de zee heel makkelijk in te lopen is. Uniek voor deze regio door de aanwezigheid van zoveel koraal.

Abu Dabbab wordt beschouwd als natuurpark, vanwege het feit dat hier zeer zeldzame beesten leven, zoals de zeekoe en grote zeeschildpadden. Het is een waar paradijs voor snorkelaars en duikers!
Waterpret alom met een zwembad met 3 glijbanen en voor de jongere kinderen een enorm waterspeeltoestel met glijbaantjes. Daarnaast zijn er nog 2 zwembaden, waarvan 1 verwarmbaar en met geïntegreerd kinderbad.
Speciaal voor Neckermann gasten: één gratis Wifi-code toegang voor op de kamer.

Wel zo makkelijk om belevenissen te delen met thuis en om op de hoogte te blijven van al het nieuws.
De kamers zijn ruim en comfortabel en hebben vrijwel allemaal zeezicht! En ook aan gezinnen is gedacht; er zijn o.a. familiekamers welke beschikken over 2 slaapkamers (gescheiden door de badkamer).
Uiteraard beschikt ook Hotel Malikia Resort Abu Dabbab over een uitgebreid scala aan in- en ontspanningsmogelijkheden, zoals beachvolleybal, fitness, biljart, massage, sauna en hamam.

Voor ieder wat wils: iedereen kan hier zijn perfecte vakantie doorbrengen. Van rustzoekers tot gezelligheidsdieren.
Accommodatiecode: 38733.

Faciliteiten - inbegrepen 358 kamers hoofd- en bijgebouwen met 3 verdiepingen lift in hoofdgebouw, niet in bijgebouwen wifi in het hele hotel: 1 code per kamer tuin zonneterras 3 zwembaden: 1 verwarmd 15/11-15/3 en 1 met 3 glijbanen 10:00-12:00/15:00-17:00 ligbedden, parasols en handdoeken aan zwembad en strand Faciliteiten - tegen betaling internethoek winkeltjes kapper wasserijservice doktersservice Sport & ontspanning - inbegrepen tennis (verlichting €) aerobics beachvolleybal fitness tafeltennis strandvoetbal basketbal jeu de boules darts waterpolo aquagym animatie Sport & Ontspanning - tegen betaling wellnesscenter: sauna, bubbelbad, hamam en massage biljart paardrijden duiken snorkelmateriaal.Kaart

Eigenschappen
Naam Hotel Malikia Resort Abu Dabbab
Egypte
Marsa Alam
Type Hotel
Aanbieder Neckermann-Nl
Accomodatie Unieke ligging aan het mooiste zandstrand van Marsa Alam Hét snorkelparadijs... ga op zoek naar zeekoeien en zeeschildpadden! Speciaal voor Neckermann gasten: 1 gratis Wifi-code toegang voor op de kamer Het sfeervolle Hotel Malikia Resort Abu Dabbab resort is gezegend met zijn unieke ligging aan het mooiste en bekendste zandstrand van Marsa Alam, genaamd Abu Dabbab. Het is ook het énige hotel dat direct aan dit mooie zandstrand ligt. Een prachtig groot en langzaam aflopend zandstrand, van waaruit de zee heel makkelijk in te lopen is. Uniek voor deze regio door de aanwezigheid van zoveel koraal. Abu Dabbab wordt beschouwd als natuurpark, vanwege het feit dat hier zeer zeldzame beesten leven, zoals de zeekoe en grote zeeschildpadden. Het is een waar paradijs voor snorkelaars en duikers! Waterpret alom met een zwembad met 3 glijbanen en voor de jongere kinderen een enorm waterspeeltoestel met glijbaantjes. Daarnaast zijn er nog 2 zwembaden, waarvan 1 verwarmbaar en met geïntegreerd kinderbad. Speciaal voor Neckermann gasten: één gratis Wifi-code toegang voor op de kamer. Wel zo makkelijk om belevenissen te delen met thuis en om op de hoogte te blijven van al het nieuws. De kamers zijn ruim en comfortabel en hebben vrijwel allemaal zeezicht! En ook aan gezinnen is gedacht; er zijn o.a. familiekamers welke beschikken over 2 slaapkamers (gescheiden door de badkamer). Uiteraard beschikt ook Hotel Malikia Resort Abu Dabbab over een uitgebreid scala aan in- en ontspanningsmogelijkheden, zoals beachvolleybal, fitness, biljart, massage, sauna en hamam. Voor ieder wat wils: iedereen kan hier zijn perfecte vakantie doorbrengen. Van rustzoekers tot gezelligheidsdieren. Accommodatiecode: 38733
Rating 4
Zoover Rating 8.8
Accomodatie type Kamer
Aantal dagen 7
Transport Vliegtuig
Regio Marsa Alam