Huurchalet

Prijs : € 275.7

Nederland

Norg

Vakantiehuizen


Huurchalet Ga naar Norgerberg-nl

voor € 275.7

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Norgerberg-nl.

Een chalet huren in Drenthe betekent comfortabel overnachten.

Een chalet huren in Drenthe betekent comfortabel overnachtenChalet huren in Drenthe? Heerlijk genieten van het eerste ochtendzonnetje, gezellig op de veranda met de voeten omhoog, gelach aan de ontbijttafel, verse broodjes en het laatste nieuws in de krant.

Onze chalets geven u de ruimte voor een ongedwongen, comfortabele en vooral ontspannen vakantie.Deze unieke chalets hebben net even dat beetje extra dat u op de Norgerberg mag verwachten. Zo hebben wij zowel het interieur, de vormgeving van de buitenkant maar vooral ook de ligging extra aandacht gegeven. Op een sfeervol veldje dicht bij alle faciliteiten.Tegenover de chalets treft u kampeerplaatsen aan, zodat u eventueel vlakbij uw familie kunt overnachten, en met zicht op een speelplekje voor de allerkleinsten. Binnenin het chalet, hebben wij gezorgd voor een eigentijdse inrichting met sfeervolle gashaard.

De keuken als middelpunt van het chalet, twee slaapkamers, badkamer en niet te vergeten het heerlijke overdekte terras. Hierdoor zult u nog meer genieten van 'het buitenleven'. Een chalet huren in Drenthe én comfortabel overnachten? Natuurlijk op de Norgerberg.Wilt u meer weten over een chalet huren in Drenthe op de Norgerberg? Neem dan contact met ons op of reserveer direct online!.Kaart

Eigenschappen
Naam Huurchalet
Nederland
Norg
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Norgerberg-Nl
Sterren 5
Rating 10
Aantal personen max 4
Transport Eigen vervoer
Regio Drenthe