12 Pers. XL Bungalow Familiehuis De Stee

Prijs : € 724.7

Nederland

Norg

Vakantiehuizen


12 Pers. XL Bungalow Familiehuis De Stee Ga naar Norgerberg-nl

voor € 724.7

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Norgerberg-nl.

Dit grote vakantiehuis "de Stee" is geschikt voor maar liefst 12 personen en daardoor de perfecte locatie voor een weekendje weg met familie en/of vrienden.

Ook mindervalide toegankelijk.

Groot vakantiehuis huren? Ontdek de XL bungalow in Drenthe op de NorgerbergXL bungalow in Drenthe gezocht? Het grote vakantiehuis bungalow de Stee op de Norgerberg is geschikt voor maar liefst 12 personen en daardoor de perfecte locatie voor een weekendje weg met familie en/of vrienden.Dit grote XL vakantiehuis is niet alleen sfeervol ingericht, maar ook hebben we aan werkelijk alles gedacht om u een fijn verblijf te bezorgen.

Zo staat er voor de kinderen een goed gevulde speelgoedkist klaar, is de keuken voorzien van inbouwapparatuur en zijn er diverse aangepaste voorzieningen.De perfecte ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf voor jong en oud!Een groot vakantiehuis voor urenlang speelplezier!Speciaal voor onze jonge gasten zijn er diverse faciliteiten aanwezig zoals een kinderbedje, kinderstoel, babybadje en meer. Los van deze basisfaciliteiten hebben we ervoor gezorgd dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Ontdek de verschillende speeltuinen, spetterpoel, huur een skelter of neem een duik in ons zwembad met peuterbad.Aangepaste faciliteiten in 'Bungalow de Stee'Het aangepaste vakantiehuis 'Bungalow de Stee' is niet alleen geheel drempelvrij, maar is ook voorzien van diverse aangepaste faciliteiten. De badkamer is voorzien van een verhoogd toilet met beugels en ook is er een douchestoel met beugels waarbij we rekening hebben gehouden met een ruime draaicirkel van 150 cm.

Wanneer u specifieke wensen heeft zoals een tillift, hoog-laagbed of thuishulp, neem dan contact met ons op..Kaart

Eigenschappen
Naam 12 Pers. XL Bungalow Familiehuis De Stee
Nederland
Norg
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Norgerberg-Nl
Sterren 5
Rating 10
Aantal personen max 12
Transport Eigen vervoer
Regio Drenthe