12 Pers. Bungalow

Prijs : € 682.7

Nederland

Norg

Vakantiehuizen


12 Pers. Bungalow Ga naar Norgerberg-nl

voor € 682.7

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Norgerberg-nl.

In de grote bungalow voor 12 personen in Drenthe op de Norgerberg kunt u met de hele familie eropuit, gezellig een weekendje met vrienden op pad of een leuke vakantie vieren met een groot gezelschap..

Bungalow voor 12 personen in Drenthe, perfect voor een groot gezelschapIn de grote bungalow voor 12 personen in Drenthe op de Norgerberg kunt u met de hele familie eropuit, gezellig een weekendje met vrienden op pad of een leuke vakantie vieren met een groot gezelschap.Deze vrijstaande, ruime vakantiehuizen met 2 verdiepingen liggen in een bosrijke omgeving met een diversiteit aan vogels als vaste bewoners.

Daarnaast zijn ze ook van vele faciliteiten voorzien om het u comfortabel te maken. Zo kunt u in de volledig ingerichte keuken gezamenlijk smakelijke maaltijden bereiden, gezellig tafelen aan de lange eettafel of heerlijk ontspannen in het bubbelbad.

Kortom: dit is dé perfecte plek om met elkaar te genieten van het gezellig samenzijn.Wanneer u in deze 12-persoons bungalow verblijft heeft u geen tuin, maar een heel bos! Op het terras kunt u heerlijk van het buiten zijn genieten..Kaart

Eigenschappen
Naam 12 Pers. Bungalow
Nederland
Norg
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Norgerberg-Nl
Sterren 5
Rating 10
Aantal personen max 12
Transport Eigen vervoer
Regio Drenthe