Vlieg-Rondreis Hoogtepunten Van Ijsland

Prijs : € 2299

IJsland

Vliegbusreis


Vlieg-Rondreis Hoogtepunten Van Ijsland Ga naar Oad

voor € 2299

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Oad.

Geisers, vulkanen, watervallen, gletsjers en fjorden; tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland komen alle hoogtepunten van dit wel heel bijzondere land aan bod.

We volgen de ringweg van het opéén na grootste eiland van Europa. Vanaf de hoofdstad Reykjavik rijden we naar de Skógafoss watervallen en door de lavavelden naar de zandspoelvlakte van het Skaftafell National Park bekend van de vulkaan Öraefajökull. Via de prachtige Vatnajökull gletsjer en de oude nederzetting Djúpivogur rijden we door de kale hoogvlakte naar Husavik waar u een walvis safari kunt maken. In de omgeving van Myvatn zien we de kolkende modderpoelen, daarna verder over Skagafjórdur Vallei, bekend om zijn paardenfokkerijen naar de ?Golden Cirkel van IJsland; Thingvellir Nationaal Park, Geysir en de Gullfoss watervallen.

Meer dan de helft van de bevolking woont in Reykjavik de rest van de bevolking woont verspreid in boerderijtjes en dorpjes aan de kust en in het zuidwesten. Het binnenland is nagenoeg onbewoond en bestaat uit bergen, steen- en grindwoestijnen, lavavelden, gletsjers en rivieren. Men spreekt er een eigen taal, het IJslands, een taal die door de Vikingen is meegebracht. Door de noordelijke ligging wordt het in de maanden mei, juni en juli nauwelijks of niet donker.

Op het noordelijkste puntje, Hraunhafnartangi kan bij helder weer een volledige middernachtzon worden gadegeslagen..Eigenschappen
Naam Vlieg-Rondreis Hoogtepunten Van Ijsland
Ijsland
Type Vliegbusreis
Aanbieder Oad
SKU 1185
Aantal dagen 9
Aantal nachten 8
Vertrek 2020-09-06
Terugkomst 2020-09-15
Transport Vliegtuig
Regio IJsland