Vlieg-Rondreis Moskou, St. Petersburg&Gouden Ring

Prijs : € 1799

Rusland

Vliegbusreis


Vlieg-Rondreis Moskou, St. Petersburg&Gouden Ring Ga naar Oad

voor € 1799

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Oad.

U ervaart duizend jaar Russische geschiedenis: kerken met glanzende gouden koepels, iconen, muurschilderingen van de nok tot de vloer en u hoort communistische en hedendaagse verhalen.

De Gouden Ringsteden zijn nog altijd oases van rust en vredigheid waar de oude Russisch-orthodoxe sfeer heerst. Deze fascinerende reis geeft u prachtige indruk van Moskou, Sint-Petersburg en de Gouden Ringsteden en laat u kennismaken met het echte Rusland en de Russische ziel.U bezoekt drie van Ruslands mooiste steden: metropool Moskou, Hanzestad Novgorod en majestueus Sint-Petersburg, dat niet voor niets de bijnaam 'Venetië van het Noorden' heeft. Laat u meevoeren naar de tijd van de tsaren, bewonder de 'suikertaartarchitectuur' uit de Stalintijd en flaneer over de Nevski Prospekt, de mooiste boulevard van het door Peter de Grote gestichte Sint-Petersburg. Tijdens uw reis wordt u begeleidt door Rusland deskundigeMarie-Thérèse ter Haar.

Tijdens deze reis zult u in een kleine groep van maximaal 30 personen reizen, op deze manier kunt u extra genieten van de reis..Eigenschappen
Naam Vlieg-Rondreis Moskou, St. Petersburg&Gouden Ring
Rusland
Type Vliegbusreis
Aanbieder Oad
SKU 1851
Aantal dagen 10
Aantal nachten 9
Vertrek 2020-08-29
Terugkomst 2020-09-08
Transport Vliegtuig
Regio Diverse Streken