Busreis Het Hart Van Zweden - Oad Busreizen

Prijs : € 1089

SCA

busreis


Busreis Het Hart Van Zweden - Oad Busreizen Ga naar Oad

voor € 1089

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Oad.

Ga met Oad mee op reis naar het mooie Zweden.

Tijdens deze Oad reis ontdekt u het ongerepte Zweden in het Tiveden National Park maar ook sfeervolle Zweedse stadjes als Gränna en Örebro. Uiteraard slaan we een bezoek aan de mooie hoofdstad Stockholm niet over. We verblijven vijf nachten bij gastvrije Nederlandse eigenaren midden in de Zweedse natuur. Zweden, land van ongerepte schoonheid, schilderachtige meren en groene oeroude wouden.

Tijdens deze bijzondere Oadreis rijden we eerst naar de Duitse havenstad Kiel waar we aan boord gaan van de ferry die ons naar Göteborg in Zweden brengt. De volgende dag komen we aan in het mooie Zweden en vervolgen onze route naar Jönkoping, bekend van het lucifer museum en het Husqvarna Museum. Langs het Vänernmeer, hetgrootste meer van Europa rijden we naar Hotel PerOlofGården waar we vijf nachten verblijven onder de hoede van de gastvrije Nederlanders René en Nora Jeanne. Vanaf dit prachtige hotel middenin de Zweedse natuur bezoeken we het oerbos in het Tiveden National Park.

Genieten van het historische stadje Örebro en het historisch landgoed Karlslund Herrgard. We maken een boottocht over het Vätternmeer en zien de vele houten gebouwen in Askersund. Uiteraard bezoeken we de Zweedse hoofdstad Stockholm met het Koninklijk Paleis en de historische wijk Gamle Stan met zijn kleurrijke huizen. Via Gränna, bekend van de zuurstokken rijden we weer naar Göteborg voor de terugreis naar Nederland..Eigenschappen
Naam Busreis Het Hart Van Zweden - Oad Busreizen
SCA
Type Busreis
Aanbieder Oad
SKU 1627
Aantal dagen 8
Aantal nachten 7
Vertrek 2021-09-14
Terugkomst 2021-09-22
Transport Bus