Vlieg-Busreis Dalmatië, Dubrovnik&Mostar

Prijs : € 999

Kroatië

Vliegbusreis


Vlieg-Busreis Dalmatië, Dubrovnik&Mostar Ga naar Oad

voor € 999

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Oad.

Tijdens deze nieuwe reis maakt u uitgebreid kennis met de zonnige Kroatische streek Dalmatië en ontdekt u de indrukwekkende stad Mostar in Bosnië-Herzegovina.

Dubrovnik is zonder twijfel de toeristische topper van de Dalmatische kuststreek, maar er wachten u nog meer aangename verrassingen. Zo bezoekt u de prachtige Kravica watervallen, de oude steden Split en Trogir en kunt u genietenvan het natuurschoon in de nationale parken Krka en Kornati. Kortom, een reis langs de mooiste plekken van Dalmatië en Bosnië-Herzegovina.De stad Dubrovnik ontving, als één van de eerste steden in Europa de hoge onderscheiding ?gouden medaille van Europa voor bescherming van cultuurmonumenten?. Torens, bastions en stadsmuren zorgen voor een middeleeuwse sfeer.

Huizen, paleizen, kerken en kloosters worden op een vooruitspringende rots in zee omsloten door een 2 km lange vestingmuur. Binnen deze muur vindt u een labyrint van straatjes en steegjes en ondanks de voetgangersdrukte op de Placa blijft de stad een waar openluchtmuseum. Tijdens deze reis ontdekken we niet alleen de schoonheden van Dubrovnik. We zien ook Split, de stad van de keizer, en in ?ibenik staan we voor de prachtige St.

Jacobskathedraal. We bezoeken het Nationale Park van Krka waar we de geweldige watervallen zien. We gaan naar de buurlanden Bosnië-Herzegovina en Montenegro. In de stad Mostar lopen we over de herstelde brug en ook het ruige landschap van de ?zwarte bergen? zal u bekoren.

En wat dat dacht u van de oude haven- en handelsstad Kotor in Montenegro? Ga met Oad mee naar Kroatië&Montenegro!.Eigenschappen
Naam Vlieg-Busreis Dalmatië, Dubrovnik&Mostar
Kroatië
Type Vliegbusreis
Aanbieder Oad
SKU 1862
Aantal dagen 8
Aantal nachten 7
Vertrek 2021-05-10
Terugkomst 2021-05-18
Transport Vliegtuig
Regio Diverse streken