Busreis Disney's Hotel Santa Fe ** - Magisch Vuurwerkfestival

Prijs : € 269

Frankrijk

Magny-le-Hongre

Busreis Disney


Busreis Disney's Hotel Santa Fe ** - Magisch Vuurwerkfestival Ga naar Oad

voor € 269

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Oad.

Geniet van een 3-daags busarrangement in Disneyland Paris tijdens Disney?s Magisch Vuurwerkfestival en beleef een spectaculaire avond vol vuurwerk en special effects!Disney?s Magisch Vuurwerk FestivalOp de tweede avond wordt de avondlucht boven Lake Disney verlicht door een spectaculair vuurwerk begeleidt door special effects en bijpassende muziek.

Het kalme water reflecteert op een prachtige wijze de magie boven het water en de soundtrack zorgt voor een opbouwende spanning naar de grootse finale. Daarnaast kun je natuurlijk genieten van de meer dan 50 attracties, shows en parades in Disneyland Paris.*De shows, parades en evenementen zijn onderhevig aanwijzigingen en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing uitgesteld of geannuleerd worden, met name in het geval van slecht weer. Disney's Hotel Santa FeDisney's hotel Santa Fe is een kleine dorpje met thema Route 66 en Cars. Het hotel, op ca.

15 min. lopen van de Disney Parken, bestaat uit o.a. verschillende gebouwen waarin de comfortabele kamers zich bevinden. De Kamers zijn helemaal in cars thema ingericht.

's avonds geniet je van een Tex-Mex maaltijd in het self-service restaurant la Cantina.(Indien u met meer dan 4 personen reist of 2 of meer kamers wilt boeken, dient u telefonisch contact met ons op te nemen T: 0547 201 552.).Eigenschappen
Naam Busreis Disney's Hotel Santa Fe ** - Magisch Vuurwerkfestival
Frankrijk
Magny-Le-Hongre
Type Busreis Disney
Aanbieder Oad
SKU 608
Aantal dagen 3
Aantal nachten 2
Vertrek 2020-11-03
Terugkomst 2020-11-06
Transport Bus
Regio Disneyland Paris