Busreis Verrassend Mecklenburg-Vorpommern - Oad Busreizen

Prijs : € 629

Duitsland

Spornitz

busreis


Busreis Verrassend Mecklenburg-Vorpommern - Oad Busreizen Ga naar Oad

voor € 629

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Oad.

Steeds meer toeristen ontdekken de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, met het grootste merengebied van Duitsland en oneindige zandstranden.

Mecklenburg-Vorpommern is de meest noordoostelijke deelstaat van Duitsland en zalu verrassen met haar prachtige natuurschoon. In de directe omgeving nestelen vele ooievaars en tijdens onze uitstapjes zult u zeker ook vele roofvogels zien. De natuur heeft hier nog volop de ruimte en wordt ook goed beschermd, zoals in natuurgebied de Lewitz waar we een koetstocht maken. De Mecklenburgische Seenplatte is een prachtig gebied met een rijke flora en fauna.We verkennen dit gebied niet alleen vanuit de touringcar maar ook vanaf het water middels een prachtige boottocht.

Tijdens deze reis wordt de natuur afgewisseld door bezoeken aan de historische Hanzesteden Wismar, Lübeck en Rostock. Ook maken we kennis met de geschiedenis van ons Koningshuis tijdens bezoeken aan Schwerin en Hitzacker.En het uitstekende Van der Valk Landhotel Spornitz zal uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring maken..Eigenschappen
Naam Busreis Verrassend Mecklenburg-Vorpommern - Oad Busreizen
Duitsland
Spornitz
Type Busreis
Aanbieder Oad
SKU 421
Aantal dagen 8
Aantal nachten 7
Vertrek 2020-09-19
Terugkomst 2020-09-27
Transport Bus