Busreis Heidelberg En Het Mooie Odenwald - Oad Busreizen

Prijs : € 399

Duitsland

Schriesheim

busreis


Busreis Heidelberg En Het Mooie Odenwald - Oad Busreizen Ga naar Oad

voor € 399

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Oad.

Maak kennis met het magische Odenwald, een prachtige natuurgebied op de grens van de deelstaten Hessen, Beieren en Baden Württemberg.

U vindt hier afwisselende landschappen, vriendelijke dorpjes en mooie wijngaarden.Tijdens deze reis gaan we onder andere naar universiteitsstad Heidelberg en maken we uiteraard een natuurtocht door de omgeving. Heidelberg is met trots een historische stad te noemen, waar elk jaar veeltoeristen naartoe gaan. De stad wordt gedomineerd door het kasteel van Heidelberg. Het is een gigantische structuur dat gebouwd werd op een heuvel, met een prachtig uitzicht over de stad.

Ook is de opmerkelijke 18e eeuwse oude brug en de aangrenzende middeleeuwse poort naar de stad met barokke torenéén van de favorieten om te bekijken. In de buurt van deze toren bevindt zich een brouwerij waar lekkere bieren geproefd kunnen worden. Middels een prachtige natuurtocht maakt u kennis met het Odenwald. Het Odenwald is een heuvelachtig landschap waar de rivieren de Main en de Neckar doorheen stromen.

Tegen de hellingen liggen niet alleen bossen, maar ook weiden en wijngaarden. Deze tocht brengt ons naar'De Parel aan de Main': het vakwerkstadje Miltenberg. Een prachtige reis in ons programma. U verblijft in het mooie Hotel Scheid..Eigenschappen
Naam Busreis Heidelberg En Het Mooie Odenwald - Oad Busreizen
Duitsland
Schriesheim
Type Busreis
Aanbieder Oad
SKU 1378
Aantal dagen 5
Aantal nachten 4
Vertrek 2020-06-15
Terugkomst 2020-06-20
Transport Bus