Busreis Zwitserse Alpen - Oad Busreizen

Prijs : € 679

Zwitserland

Saas Grund

busreis


Busreis Zwitserse Alpen - Oad Busreizen Ga naar Oad

voor € 679

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Oad.

Het Zwitserse Saas-Grund is in alle seizoenen een prachtige plek voor een actieve vakantie, maar ook een uitstekende uitvalsbasis voor interessante excursies.Er staan tijdens deze busreis een aantal interessante excursies op ons programma.

Zo maken we tochten langs het Italiaanse deel van het Lago Maggiore en bezoeken we de levendige plaats Zermatt waar u optioneel met de Gornergratbaan naar de Matterhorn kunt, een spectaculaire treinrit die u naar een hoogte van maar liefst 3000 meter brengt! Ook brengen we een bezoek aan het autovrije gletsjerdorp Saasf-Fee. En we bieden u ook de mogelijkheid een treinrit te maken met de Matterhorn-Gotthardbaan! Deze rit brengt u van u van Brig naar Oberwald en onderweg heeft u een fantastisch uitzicht over het landschap.

Boek deze heerlijke vakantie naar Saas Grund.U verblijft in het beste hotel van Saas-Grund, hier ontvangt u een Gästekarte waarmee u gratis gebruik kunt maken van het openbaar vervoer en verschillende liften en bergbahnen..Eigenschappen
Naam Busreis Zwitserse Alpen - Oad Busreizen
Zwitserland
Saas Grund
Type Busreis
Aanbieder Oad
SKU 454
Aantal dagen 10
Aantal nachten 9
Vertrek 2020-10-05
Terugkomst 2020-10-15
Transport Bus