Hotel Yellow Monte Gordo Beach - Wandelreis

Prijs : € 525

Portugal

Monte Gordo


Hotel Yellow Monte Gordo Beach - Wandelreis Ga naar Primavera-Reize...

voor € 525

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Primavera-Reizen.

In het najaar, winter en voorjaar is de Algarve mild en subtropisch.

Ideaal voor een heerlijke zonvakantie. Hier maakt u de mooiste wandelingen, ga daarom mee met deze wandelreis. Het achterland van de Oost-Algarve is prachtig; een glooiend heuvellandschap met schilderachtige dorpjes, waar de witte huisjes schitteren in de zon, te midden van een afwisselende en kleurrijke natuur. Gelukkig is in dit deel van de Algarve het massatoerisme nog niet helemaal doorgedrongen.

Hier treft u in de eerste plaats nog een vriendelijke bevolking en volop Portugese sfeer. 4 schitterende wandeltochtenTijdens de 8-daagse wandelreis maakt u vier schitterende tochten, door de mooiste natuurgebieden van de Oost-Algarve. U wandelt onder deskundige begeleiding van een charmante lokale gids. Bent u geen geoefende wandelaar? Dan wandelt u op een dag 2 à 3 uur in een rustig tempo.

Bent u geoefend? Dan wandelt u 4 à 5 uur. U wandelt in één groep, waarbij regelmatig gepauzeerd wordt. U dient er rekening mee te houden dat het landschap glooiend is. De niveauverschillen zijn echter niet al te groot.

Het kan zijn dat u ook over onverharde wegen wandelt, daarom zijn goede wandelschoenen belangrijk. Tijdens deze wandelreis verblijft u in Hotel Yellow Monte Gordo Beach in de gezellige badplaats Monte Gordo. Uw 2-persoonskamer is prima ingericht en beschikt over een bad/douche en toilet en een balkon. De verzorging is op basis van halfpension..Kaart

Eigenschappen
Naam Hotel Yellow Monte Gordo Beach - Wandelreis
Portugal
Monte Gordo
Aanbieder Primavera-Reizen
Sterren 4
Rating 7,6
Service Halfpension
Regio Algarve