TIME TO SMILE Balaia Senses

Prijs : € 415

Portugal

Albufeira

appartement


TIME TO SMILE Balaia Senses Ga naar TUI-nl

voor € 415

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij TUI-nl.

8-daagse Zonvakantie naar TIME TO SMILE Balaia Senses in Algarve.

Bij TIME TO SMILE Balaia Senses geniet je van een op en top vakantiegevoel op een intiem vakantieadres in de Algarve.

Rustig gelegen in Albufeira en weg van de massa, droom je hier weg op nieuwe bedden en ervaar je al het comfort van thuis in je eigen moderne appartement. Schuif de gordijnen open, stap naar buiten en geniet van de warme zonnestralen en dito kop koffie. Kom maar op met die Portugese 'dia'. Het fantastische uitzicht over de groene omgeving belooft al veel goeds.

Met aan de ene kant de golfbanen van Balaia en in de verte de glinstering van de Atlantische Oceaan. It's time to smile! Vandaag plof je neer op een van die luie ligbedden aan de rand van het zwembad. Of oefen je je swing op de naastgelegen golfbaan. En 's avonds, hop je de taxi in.

Op naar het oude centrum van Albufeira waar de kip Piri Piri en pruttelende pannen Cataplana op je wachten. Bovendien is deze accommodatie uiterst geschikt voor een Workation. Hier kun je dankzij een comfortabel ingerichte werkplek heerlijk productief werken en tegelijkertijd vakantie vieren..



Kaart

Eigenschappen
Naam TIME TO SMILE Balaia Senses
Portugal
Albufeira
Type Appartement
Aanbieder TUI-Nl
Aantal dagen 8
Extra Modern design in de Algarve, Kleinschalig en rustig gelegen, Succesvolle Time to Smile formule, Geschikt voor TUI Workation, Thuiskomen in de koffiebar, De bedden zijn meer dan fijn, Leuk! Wijnproeverij en lekker golfen
Faciliteiten ZwembadBarGolfbaan,
Rating 9
Sterren 4
Transport vliegtuig
Regio Algarve