Ontdek Oost-Canada

Prijs : € 979

Canada

Toronto

Camperreis


Ontdek Oost-Canada Ga naar Travelhome-nl-

voor € 979

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Travelhome-nl-.

17-daagse camperreis Toronto retour Ontdek Algonquin Provincial Park, Niagara Falls en Bruce Peninsula National Park Vertrek augustus & september 2019!.

Geniet van een prachtige camperreis door Oost-Canada met Fraserway of Cruise Canada.

Je vliegt met Air Transat naar Toronto, hier verblijf je de eerste twee nachten in een hotel in het centrum van Toronto. Je kunt de stad gaan verkennen en een bezoek brengen aan de CN Tower. Hier kun je genieten van verschillende prachtige uitzichten. In Toronto kun je ook cultuur gaan snuiven in een van de vele musea. Bezoek bijvoorbeeld het Royal Ontario museum, hier kun je erg veel bezichtingen: van mineralen tot Aziatische kunst.

Daarnaast is het ook erg leuk om fietsen te huren en langs Kensington Market, Waterfront en het centrum te fietsen.
Op dag 3 haal je de camper op bij de verhuurder. Tijdens deze camperreis heb je alle vrijheid om de reis in te richten zoals je dat wil. Bekijk de prachtige watervallen in Niagara Falls en geniet van het adembenemende uitzicht. Breng een bezoek aan de bruisende steden Montreal en Ottawa tijdens je camperreis. In Montreal kun je een stadstour maken, gaan picknicken bij het bevermeer 'Lac des Castors'' en de stad gaan verkennen door wandelingen te maken door St.Paul Street en Plateau Mont Royal.

In Ottawa kun je een bezoek brengen aan Parliament Hill, ByWard market en Rideau canal. In Oost-Canada zijn meerdere nationale en provinciale parken te vinden. Bekijk tijdens deze reis Algonquin Provincial Park, hier kun je onder andere elanden en beren spotten en activiteiten zoals een kanotocht, een fietstocht of een wandeltocht ondernemen. Je overnacht hier op een camping midden in de natuur.

Een ander park in dit gebied is Bruce Peninsula National park. Hier kun je genieten van de uitgestrekte meren, kliffen en grotten die in dit park te vinden zijn. Naast de parken en steden die in dit gebied liggen kun je ook een bezoek brengen aan de verschillende eilanden in dit gebied. Bekijk Nova Scotia en maak een stop bij het vissersplaatsje Shag Harbour.

Rijdt vervolgens naar Halifax en bekijk hier de havenbuurt Privateers' Wharf, Pier 21 en de Halifax citadel. Een ander eiland is Prince Edward Island. Parkeer de camper op een parkeerplaats en maak een wandeling door Charlottetown. Maak hierna een tour over het eiland waarbij je langs zandstranden komt, onderweg kun je stoppen bij een restaurant en proef onder andere een kreeft, oesters en mosselen.
Na 16 dagen komt er een einde aan je camperreis en lever je de camper weer in bij de verhuurder.

Hierna vlieg je weer terug naar Amsterdam waar je de volgende dag zal aankomen.  
Wil je inspiratie opdoen voor deze reis? Lees dan alvast dit reisverslag..Eigenschappen
Naam Ontdek Oost-Canada
Canada
Toronto
Type Camperreis
Aanbieder Travelhome-Nl-
Accomodatie Camper
Aantal dagen 17
Transport Vliegtuig
Regio Oost-Canada