Het Land Van De Rijzende Zon

Prijs : € 1759

Japan

Tokyo

Camperreis


Het Land Van De Rijzende Zon Ga naar Travelhome-nl-

voor € 1759

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Travelhome-nl-.

22-daagse camperreis Tokyo retour.

Reis door het bijzondere Japan, het land van de rijzende zon Vertrek maart t/m oktober 2020!.

Ga voor een unieke camperreis naar de bijzondere bestemming: Japan! Je vliegt van Amsterdam naar Tokyo waar je op dag twee aankomt.

Daarna verblijf je de eerste twee nachten in de wijk Shinjuku. Doordat je twee nachten in de stad verblijft, kun je op je gemak de highlights van de stad bezoeken. Op dag 4 haal je de camper op bij verhuurder El Monte RV Japan. 
Een zeer afwisselende reis waar je naast veel bekende hoogtepunten van Japan ook kunt genieten van de natuur in de Japanse Alpen en van de prachtige zeekust en stranden. Met de camper kun je eenvoudig minder bekende parels zoals de dunbevolkte zuidwestkust van Honshu bezoeken. Geniet van de grote steden Tokyo, Osaka, Nagoya en de tempelstad Kyoto.

Maak kennis met shinto en boedisme op de berg Koya, het heilige eiland Miyajima en de Izumo taisha. Relax aan de zuidpunt van Wakayama waar je kunt snorkelen bij een koraalrif en neem een koele duik in de Japanse zee. Prachtige Japanse kastelen vind je in Matsumoto en Matsue. In het bergstadje Tsuwano vind je de prachtige Taikodani Inari shrine.

Na de beroemde Fushimi Inari in Kyoto is dit een van de mooiste heiligdommen van Japan.
Buiten de grote plaatsen zul je erg weinig toeristen tegenkomen, ook de Japanse vakantievierders kiezen er meestal voor om de meest bekende highlights te bezoeken. Hierdoor kun je tijdens de reis regelmatig weer lekker bijkomen van de drukte en genieten van het vriendelijke en gastvrije Japan. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de indrukwekkende tempels en schrijnen van Nikko bewonderen, de beroemde keizerstad Kyoto en Hiroshima, wat na de oorlog weer opnieuw is opgebouwd. Je zult tevens op veel plekken komen die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan.
Wil je alvast wat inspiratie op doen? Lees dan eens het reisverslag van onze medewerkers Kirsten en Chantal.
Let op: prijzen voor 3 personen zijn gebaseerd op 2 volwassenen en 1 kind t/m 11 jaar. De prijzen van 4 personen zijn gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar..Eigenschappen
Naam Het Land Van De Rijzende Zon
Japan
Tokyo
Type Camperreis
Aanbieder Travelhome-Nl-
Accomodatie Camper
Aantal dagen 22
Transport Vliegtuig