Najaarsreis Edmonton En De Rockies

Prijs : € 1209

Canada

Edmonton

Camperreis


Najaarsreis Edmonton En De Rockies Ga naar Travelhome-nl-

voor € 1209

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Travelhome-nl-.

21-daagse camperreis Edmonton retour Combineer sfeervolle stadjes met overweldigende natuur, immense bergketens, mooie gletsjermeren en prehistorische sites Vertrek in september en oktober 2019..

Vanuit Edmonton heb je de mogelijkheid om net weer een ander stukje van West-Canada te gaan ontdekken.

Na een verblijf van een aantal dagen in deze sfeervolle stad ga je op avontuur met jouw camper.
Door de Indian Summer krijgt de natuur prachtige kleuren. De temperatuur kan in het najaar wat dalen maar dat maakt het gebied niet minder interessant. De beren gaan zich voorbereiden op een winterslaap en kom je wellicht tegen tijdens het plukken van besjes.
Rijd richting het grote en bekende Jasper National Park waar het Dark Sky Festival plaatsvindt en waar je astronauten hoort spreken, door telescopen kunt kijken en geniet van diverse optredens. Met wat geluk zie je zelfs het noorderlicht!
Bij Jasper National Park begint tevens de Icefields Parkway.

Over deze weg rijd je dwars door de Rocky Mountains naar Banff National Park. Stop onderweg bij een van de vele mooie gletsjermeren, maak een prachtige wandeling door de immense bergen en geniet volop van de vele activiteiten die er worden aangeboden.
Bezoek Waterton Lakes National Park nabij de Amerikaanse grens en wandel in de Badlands over paden waar vroeger ooit de dinosauriers hebben gewandeld.
Sluit je camperreis af met een bezoekje aan Elk Island National Park welke bekend staat om de aanwezigheid van bizons en elanden.
De diversiteit van steden, de overweldigende natuur, wildlife en de prehistorische sites zorgen ongetwijfeld voor mooie foto's en herinneringen. 
Wil je alvast inspiratie opdoen? Lees dan de routesuggestie Edmonton en de Rockies
Let op! Houd er wel rekening mee dat er campings zijn die in het najaar sluiten of maar gedeeltelijk open zullen zijn. Controleer dus of de camping waar je wil overnachten wel daadwerkelijk geopend is in je reisperiode..Eigenschappen
Naam Najaarsreis Edmonton En De Rockies
Canada
Edmonton
Type Camperreis
Aanbieder Travelhome-Nl-
Accomodatie Camper
Aantal dagen 21
Transport Vliegtuig
Regio West-Canada