Drie Weken Naar West-Canada 2020 - 3500 Km

Prijs : € 1069

Canada

Vancouver

Camperreis


Drie Weken Naar West-Canada 2020 - 3500 Km Ga naar Travelhome-nl-

voor € 1069

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Travelhome-nl-.

22-daagse camperreis Vancouver retour incl.

3500km Ontdek zoveel mogelijk van West-Canada Vertrek mei t/m september 2020.

Je vliegt van Amsterdam naar Vancouver waar deze 22-daagse reis voor jou begint.

Na een nachtje in een hotel nabij de luchthaven, haal je de volgende dag de luxe camper bij verhuurder Fraserway op. 
Na het ophalen van de camper begint je camperreis echt en kun je zelf gaan genieten van al het natuurpracht in West-Canada.
In deze reis heb je 3500 kilometer vrij te rijden. Bezoek tijdens je rondreis de nationale parken die West-Canada je te bieden heeft, deze zijn stuk voor stuk spectaculair! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Banff National Park met als grootste attractie Lake Louise, of de Icefields Parkway, een adembenemende route door de Canadese Rocky Mountains met uitzicht op prachtige valleien, meren en gletsjers. Wells Gray National Park is ook zeker de moeite waard.

Dit natuurgebied bevat diepe riviervalleien, uitgestrekte bossen, hoge bergen met gletsjers en spectaculaire watervallen. Het wildlife en de ongerepte natuur op Vancouver Island mag je ook zeker niet overslaan.
Daarnaast kun je met 3500 kilometer vrij te rijden je route uitbreiden door ook een bezoek te brengen aan Manning Provincial Park en de nationale parken Yoho en Kootenay.
Na afloop lever je de camper weer in bij de verhuurder. Vervolgens vlieg je vanaf Vancouver terug naar Amsterdam.
Wil je liever wat minder reizen en heb je genoeg aan 2500 km? Dan is deze variant meer iets voor jou.
Wil je ook genieten van het prachtige Vancouver Island, dan is het aan te raden te kiezen voor deze reis inclusief 3000 km vrij te rijden. 
Wil je inspiratie opdoen voor deze geweldige camperreis naar West-Canada? Lees dan eens dit reisverslag van onze reisexpert Sophie.
Let op! Houd er rekening mee dat er campings begin mei en begin oktober gesloten zullen zijn omdat sommige campings eind mei openen en begin oktober sluiten. Controleer dus of de camping waar je wil overnachten wel daadwerkelijk geopend is in je reisperiode..Eigenschappen
Naam Drie Weken Naar West-Canada 2020 - 3500 Km
Canada
Vancouver
Type Camperreis
Aanbieder Travelhome-Nl-
Accomodatie Camper
Aantal dagen 22
Transport Vliegtuig
Regio West-Canada