VZ163 Appartement Vlissingen

Prijs : € 230

Nederland

Vlissingen

Vakantiehuizen


VZ163 Appartement Vlissingen Ga naar Vakantiezeeland...

voor € 230

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Vakantiezeeland-com.

6 persoons appartement aan de boulevard in Vlissingen.

Voor een heerlijke vakantie in Vlissingen waar u zowel het centrum als het strand vlakbij heeft kunt u dit ruime 6-persoons vakantieappartement huren vlakbij de bekende boulevard.

Het is gelegen op de kruising van de Coosje Buskenstraat en de Boulevard de Bankert op slechts één minuut lopen van de gezellige binnenstad. Het centrum biedt u naast de vele monumentale panden ook gezellige restaurants, brasseries en cafés en het is er heerlijk winkelen. Op 800 meter vindt u de twee kilometer lange boulevard met haar vele terrasjes en prachtig uitzicht over het strand en de voorbijvarende schepen.

Het Badstrand ligt direct langs de boulevard, maar er zijn nog vijf andere stranden welke allemaal bij Vlissingen horen, ze zijn allen voorzien van strandwachten en langs de hele kust vindt u strandpaviljoens. Daarnaast is de omgeving ook zeer geschikt voor het maken van fijne fietstochten door de mooie natuur en de duinen naar de verschillende naburige gemeentes. Voor een strandvakantie in Zeeland moet u echt dit gezellige 6-persoons vakantieappartement in Vlissingen huren..Kaart

Eigenschappen
Naam VZ163 Appartement Vlissingen
Nederland
Vlissingen
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Vakantiezeeland-Com
Provincie Zeeland
Sterren 9
Rating 17.3
Max aanttal personen 6
Regio Zeeland
Transport Eigen vervoer