VZ282 Vakantiewoning Aagtekerke

Prijs : € 471

Nederland

Aagtekerke

Vakantiehuizen


VZ282 Vakantiewoning Aagtekerke Ga naar Vakantiezeeland...

voor € 471

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Vakantiezeeland-com.

6 persoons leuke geschakelde vakantiewoning op minicamping 2km van zee in Aagtekerke.

In Aagtekerke, op twee kilometer afstand van Domburg, kunt u dit zeer mooie en luxe 6-persoons vakantiehuis hurenHet vakantiehuis is in maart 2018 geheel gerenoveerd Het is van alle gemakken voorzien en met zijn landelijke ligging biedt het u een prachtig uitzicht over de polder.

U beschikt er naast het mooie vakantiehuis ook over een omheinde tuin en een schuur om eventueel uw fietsen te stallen.Op de mini-camping is er voor kinderen ruimte om te spelen met onder andere een klimrek, zandbakken, schommel, trampoline en tafeltennistafel. Er is tevens kleinvee aanwezig. Het gehele erf tot aan de mini-camping is auto luw en er is een riante parkeerplaats gerealiseerd welke te voet over het erf te bereiken is. Op de parkeerplaats vindt u bagagewagentjes om bagage naar het appartement te vervoeren.Ponyhof Aagtekerke, een manege die voorziet in lessen en buitenritten, is op loopafstand.Aagtekerke op Walcheren is een relatief rustig dorp waar het heerlijk toeven is en men van een diverse vakantie kan genieten.

Walcheren leent zich uitermate goed voor het maken van lange wandel- of fietstochten over de vele uitgezette paden, welke u langs mooie natuurgebieden en pittoreske dorpjes leiden. Het strand staat garant voor vele uren waterpret. Op de naastgelegen mini-camping is er voor de kinderen een speelplaats met onder andere een voetbalveld, klimrek, zandbak en schommel. Er is tevens kleinvee aanwezig.

Op loopafstand is er ook een manege. Aagtekerke op Walcheren is een relatief rustig dorp waar het heerlijk toeven is en men heerlijk van een rustige vakantie kan genieten. Walcheren leent zich uitermate goed voor het maken van lange fietstochten over de vele uitgezette fietsroutes welke u langs mooie natuurgebieden en pittoreske dorpjes leiden. Het strand staat dan weer garant voor vele uren waterpret. Wilt u verzekerd zijn van een heerlijke vakantie in een rustige omgeving, dan moet u zeker dit vakantiehuis in Aagtekerke huren!.Kaart

Eigenschappen
Naam VZ282 Vakantiewoning Aagtekerke
Nederland
Aagtekerke
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Vakantiezeeland-Com
Provincie Zeeland
Sterren 5
Rating 10
Max aanttal personen 6
Regio Zeeland
Transport Eigen vervoer