VZ172 Vakantiewoning Zuidzande

Prijs : € 550

Nederland

Zuidzande

Vakantiehuizen


VZ172 Vakantiewoning Zuidzande Ga naar Vakantiezeeland...

voor € 550

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Vakantiezeeland-com.

Luxe 8-persoons vakantiehuis nabij Cadzand en Sluis met sauna.

Net buiten Cadzand in Zuidzande kunt u dit prachtige en luxe vakantiehuis voor 8 personen huren.Het vakantiehuis is zeer luxe ingericht en biedt onder andere een wasmachine, wasdroger, gratis internet en tegen betaling een sauna.

Het is zelfs voorzien van een extra televisiekamer met open haard. Echt een plek waar u kunt genieten met uw gezin van een vakantie in Zeeland.

Deze kindvriendelijke accommodatie in Zeeuws-Vlaanderen heeft een mooie aangelegde tuin met daarin ook een apart speelveld met een klimrek, trampoline en echte voetbalgoals.Zuidzande is een klein dorp in de gemeente Sluis en ligt vlakbij Cadzand waar u één van de mooiste stranden aan de Noordzee zult vinden, de zandstranden van Cadzand zullen u veel waterpret en strandplezier bezorgen. De Belgische steden Brugge, Gent en het mondaine Knokke zijn eenvoudig te bereiken en laten u genieten van de Bourgondische sfeer.Kom snel naar Zuidzande in Zeeuws-Vlaanderen waar dit mooie vakantiehuis te huur staat voor maximaal 8 personen en beleef er een heerlijke vakantie in alle luxe.- Tezamen met de identieke VZ171 is dit huis als groepsaccommodatie voor 16 personen te huur, zie hiervoor VZ170.- Huisdieren zijn niet toegestaan.Kaart

Eigenschappen
Naam VZ172 Vakantiewoning Zuidzande
Nederland
Zuidzande
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Vakantiezeeland-Com
Provincie Zeeland
Sterren 5
Rating 10
Max aanttal personen 8
Regio Zeeland
Transport Eigen vervoer