VZ195 Vakantievilla Wemeldinge

Prijs : € 236

Nederland

Wemeldinge

Vakantiehuizen


VZ195 Vakantievilla Wemeldinge Ga naar Vakantiezeeland...

voor € 236

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Vakantiezeeland-com.

Prachtig 6-persoons vakantiehuis in Wemeldinge, ideaal voor kinderen, 100m van het strand.

Op villapark De Oesterbaai in Wemeldinge kunt u dit prachtige 6-persoons geschakelde vakantiehuis met grote tuin huren.Het ligt op slechts 100 meter van een heerlijk rustig gelegen parkstrandje aan de Oosterschelde, waar u lekker kunt zwemmen of kunt genieten van de zon.

De Oosterschelde is een waar paradijs voor watersporters en met name voor duikers.Door de volledig omheinde tuin en een speeltuin direct achter de tuin is het een ideale locatie voor kinderen. Het park is langs twee zijden toegankelijk zonder slagboom en biedt naast een receptie nog enkele andere kinderspeelplaatsen.De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen of lange fietstochten.

Heerlijk genieten van het weidse Zeeuwse landschap met de afwisseling van de zee, polder en boomgaarden. Daarnaast zijn steden zoals Goes, Middelburg, Vlissingen en Antwerpen zijn ook goed bereikbaar.Met het huren van dit mooie kindvriendelijke vakantiehuis voor maximaal 6 personen in Wemeldinge heeft u alle troeven in huis om er een fantastische vakantie in Zeeland van te maken..Kaart

Eigenschappen
Naam VZ195 Vakantievilla Wemeldinge
Nederland
Wemeldinge
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Vakantiezeeland-Com
Provincie Zeeland
Sterren 8
Rating 16.8
Max aanttal personen 6
Regio Zeeland
Transport Eigen vervoer