VZ243 Groepsaccommodatie Oostkapelle

Prijs : € 575

Nederland

Serooskerke (Walcheren)

Vakantiehuizen


VZ243 Groepsaccommodatie Oostkapelle Ga naar Vakantiezeeland...

voor € 575

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Vakantiezeeland-com.

Prachtige 10-persoons groepsaccommodatie in Serooskerke nabij het Veerse Meer en Oostkapelle.

In Serooskerke, vlakbij Oostkapelle, kunt u deze prachtige 10-persoons groepsaccommodatie huren zodat u er een heerlijke vakantie in Zeeland kan doorbrengen tezamen met uw familie of vrienden.De accommodatie bestaat uit twee aaneengesloten vakantieappartementen op de bovenverdieping van een Zeeuwse schuur.

Rondom de accommodatie heeft u een ruim terras waar u heerlijk kunt barbecueën of gourmetten of heerlijk kunt genieten van het mooie uitzicht en de warme zomeravonden.De accommodatie ligt op een rustieke plek dichtbij het Veerse Meer en nog geen drie kilometer van duin en strand verwijderd. De nabijheid van water geeft u volop mogelijkheden voor verschillende watersportactiviteiten zoals surfen, zeilen, zwemmen en vissen. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van lange fietstochten en heerlijke wandelingen, waarbij u kunt genieten van al het moois dat u onderweg tegenkomt zoals molens, kaasboerderijen, boerderijwinkels en tuinen.De stranden in Zeeland zijn overal verschillend en daarmee juist uniek. Zo zijn er rustige natuurstranden, watersportstranden en familiestranden.

Bij de paviljoens is het heerlijk eten of genieten van een drankje.Waarom nog wachten? Kom ook een fantastische vakantie beleven en huur deze mooie groepsaccommodatie voor 8,9 of 10 personen in Serooskerke op Walcheren.- Wij hanteren zondagsrust waardoor aankomst op Zondag niet mogelijk is..Kaart

Eigenschappen
Naam VZ243 Groepsaccommodatie Oostkapelle
Nederland
Serooskerke (Walcheren)
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Vakantiezeeland-Com
Provincie Zeeland
Sterren 5
Rating 10
Max aanttal personen 10
Regio Zeeland
Transport Eigen vervoer