VZ231 Appartement Colijnsplaat

Prijs : € 290

Nederland

Colijnsplaat

Vakantiehuizen


VZ231 Appartement Colijnsplaat Ga naar Vakantiezeeland...

voor € 290

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Vakantiezeeland-com.

2 persoons vakantieappartement in het centrum Colijnsplaat, 200 meter van de Oosterschelde.

In het centrum van Colijnsplaat op Noord-Beveland kunt u dit luxe 2-persoons vakantieappartement met tuin en patio huren. Het is zeer comfortabel en gezellig ingericht en is uitgerust met allerlei extra's zoals een mini-kluis, haardroger, wasmachine, wasdroger, strijkplank en strijkijzer.

Naast diverse boeken en spelletjes is er ook uitgebreide informatie te vinden over evenementen en attracties in Zeeland en kaarten van wandel- en fietsroutes. Colijnsplaat ligt aan de noordzijde van Noord-Beveland vlak bij de Zeelandbrug en het Nationaalpark de Oosterschelde waar u onder andere wandel- of fietstochten kunt maken door het prachtige landschap of een natuurvaartocht over het water. Verder zijn er allerlei watersportmogelijkheden zoals surfen, zeilen, duiken en kitesurfen maar op het strand kunt u ook vliegeren of paardrijden en bij mooi weer natuurlijk heerlijk zonnebaden. De historische stadjes Zierikzee, Veere, Goes en Middelburg staan garant voor sfeer en gezelligheid en zijn allen zeer eenvoudig te bereiken vanuit Colijnsplaat voor een gezellig dagje uit. Colijnsplaat is de thuishaven voor de vissersvloot en iedere week is er een veiling op de Vismijn, die zeker een bezoekje waard is, evenals de moderne jachthaven.

In het centrum vindt u vele gezellige winkeltjes en mooie huizen. U gaat, met het huren van dit 2-persoons vakantieappartement in Colijnsplaat, een heerlijke strandvakantie tegemoet op slechts 200 meter van de Oosterschelde.- Maximaal voor 2 personen, baby's zijn niet toegestaan.- Opgemaakte bedden en een welkomstpakket bij aankomst- Gratis gebruik van heren- en damesfiets.Kaart

Eigenschappen
Naam VZ231 Appartement Colijnsplaat
Nederland
Colijnsplaat
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Vakantiezeeland-Com
Provincie Zeeland
Sterren 5
Rating 10
Max aanttal personen 2
Regio Zeeland
Transport Eigen vervoer