VZ406 Vakantiechalet Ellemeet

Prijs : € 215.1

Nederland

Ellemeet

Vakantiehuizen


VZ406 Vakantiechalet Ellemeet Ga naar Vakantiezeeland...

voor € 215.1

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Vakantiezeeland-com.

Luxe en ruime 6-persoons vakantiechalet in Ellemeet op familiepark, 1 km van het strand.

In Ellemeet, op 1 kilometer van het strand, kunt u dit luxe en prachtig onderhouden 6-persoons vakantiechalet huren op een familiepark met meerdere faciliteiten.

Het kindvriendelijke vakantiechalet biedt u niet alleen een vaatwasser, wasmachine, barbecue en opgemaakte bedden bij aankomst, maar er staan ook nog eens enkele fietsen voor u klaar welke u tijdens uw verblijf gratis mag gebruiken. Het betreft één herenfiets, één damesfiets, twee kinderfietsen (8-10 jaar) en er is één babyzitje vanaf 6 maanden. Daarnaast is het chalet volledig gelijkvloers en de tuin is volledig omheind, ideaal met kleine kinderen.Ellemeet ligt op het eiland Schouwen-Duivenland en u vindt het rustige familiepark op één van de mooiste locaties met zowel het Grevelingenmeer, de Brouwersdam en het Noordzeestrand vlakbij. Het familiepark biedt u onder meer een supermarkt, wasserette, kinderboerderij, kinderspeelplaats, amusementshal, tafeltennis, sportveld, café/bar/frituur en een souvenirwinkeltje.

Tijdens het zomerseizoen is er een recreatieteam actief. Het restaurant is enkel geopend van april tot oktober.De omgeving is zeer in trek bij natuurliefhebbers die er op uit willen trekken, het fietsknooppunten systeem dat u door het prachtige landschap leidt, zullen u vele uren fietsplezier bezorgen!Wilt u ook genieten van dit luxe 6-persoons vakantiechalet en de gastvrijheid van het mooie Zeeuwse land, wacht dan niet met het te huren!.Kaart

Eigenschappen
Naam VZ406 Vakantiechalet Ellemeet
Nederland
Ellemeet
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Vakantiezeeland-Com
Provincie Zeeland
Sterren 5
Rating 10
Max aanttal personen 6
Regio Zeeland
Transport Eigen vervoer