VZ590 Vakantiehuis Graauw

Prijs : € 215

Nederland

Graauw

Vakantiehuizen


VZ590 Vakantiehuis Graauw Ga naar Vakantiezeeland...

voor € 215

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Vakantiezeeland-com.

Gezellig 3-4 persoons vakantiehuis in pittoreske dorpje Graauw, Zeeuws-Vlaanderen.

In het pittoreske dorpje Graauw in het oosten van Zeeuws-Vlaanderen kunt u dit heerlijke vakantiehuis huren voor 3-4 personen.

Het is gelegen aan de rand van het natuurgebied Het Verdronken Land van Saeftinghe en vlakbij de Nederlands-Belgische grens. Hiermee kunt u niet alleen van het Zeeuwse land genieten maar ook de Belgische steden zoals Brugge, Antwerpen en Gent aandoen.Het vakantiehuis is comfortabel en stijlvol ingericht en heeft een ruime, omheinde tuin.

Tevens heeft het centrale verwarming waardoor het ook in de winter heerlijk vertoeven is.Graauw ligt vlakbij de kleine getijhaven Paal en niet ver van Hulst, een vestingstadje met een historisch centrum met vele gezellige restaurantjes, terrasjes en winkeltjes welke ook op zondag geopend zijn.Het is een prachtige omgeving met een schitterend polderlandschap waar u heerlijk kunt wandelen en lange fietstochten kunt maken.Het vakantiehuis is niet heel groot maar u heeft er alle rust en een prachtige omgeving om er een fantastische vakantie te beleven. Wacht dus niet te lang met het huren van dit vakantiehuis in Graauw..Kaart

Eigenschappen
Naam VZ590 Vakantiehuis Graauw
Nederland
Graauw
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Vakantiezeeland-Com
Provincie Zeeland
Sterren 5
Rating 10
Max aanttal personen 4
Regio Zeeland
Transport Eigen vervoer