VZ714 Vakantiechalet Renesse

Prijs : € 525

Nederland

Renesse

Vakantiehuizen


VZ714 Vakantiechalet Renesse Ga naar Vakantiezeeland...

voor € 525

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Vakantiezeeland-com.

4 persoons vakantiechalet op camping Julianahoeve in Renesse.

Dit  4-persoons vakantiechalet met internet is nu nieuw te huur op gezinscamping Julianahoeve bij Renesse. Het is heel gezellig ingericht en zeer comfortabel voor een heerlijke vakantie met uw gezin. Julianahoeve is een vijf sterren camping en één van de mooiste gezinscampings van Nederland.

Het is direct gelegen aan de duinen op slechts 500 meter van het strand en vlakbij de gezellige badplaats Renesse. Het vakantiepark heeft ontelbare faciliteiten voor groot en klein zoals meerdere speeltuinen, subtropisch zwemparadijs met apart kleuter zwembad, zonneterras en een eigen supermarkt. Een ideale locatie voor een strandvakantie op een kindvriendelijke locatie. Tijdens de Nederlandse vakanties is er tevens een recreatieteam actief voor de kinderen.

Er heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer waar u zich zeker thuis zult voelen. Een perfect chalet voor wie vlak bij de kust vakantie wilt vieren. Het park ligt slechts op 500 meter van het grote strand, binnen loopafstand heeft u 21 kilometer schoon, wit strand tot uw beschikking. Dat is pas genieten! De accommodaties op gezinspark Julianahoeve zijn zeer geliefd bij velen dus wacht niet te lang met het huren van dit luxe vakantiechalet voor 4 personen nabij de fijne badplaats Renesse en kom een fantastische strandvakantie beleven in Zeeland.- Parkkosten bevat de volgende kosten: toeristenbelasting, animatieteam, gebruik zwembad, verblijf park..Kaart

Eigenschappen
Naam VZ714 Vakantiechalet Renesse
Nederland
Renesse
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Vakantiezeeland-Com
Provincie Zeeland
Sterren 5
Rating 10
Max aanttal personen 4
Regio Zeeland
Transport Eigen vervoer