1898 The Post

Prijs : € 142.25

België

Gent

Uniek overnachten


1898 The Post Ga naar Weekendjeweg-nl

voor € 142.25

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Weekendjeweg-nl.

Verblijf in een voormalig postkantoor in een prachtig historisch gebouw midden in het hart van Gent.

Met kamernamen als The Stamp, The Envelope of The Postcard houden de eigenaars de geschiedenis van het gebouw in eer. Vanaf het hotel heb je een ideaal startpunt om de stad te gaan verkennen. Het centrum van Gent bied een historische binnenstad met verschillende bezienswaardigheden. Zo is het kasteel de Gravensteen een echte aanrader! Wandel door het kasteel waar je o.a.

harnassen, schilden en verschillende gevechtswapens van vroeger kunt bewonderen en loop om het kasteel heen. Vanaf boven in het kasteel heb je ook nog eens een prachtig uitzicht over de stad heen. Ook kun je jezelf even lekker laten gaan tijdens een dagje shoppen. Plof na een drukke dag door de stad neer op een van de terrassen en geniet na van deze mooie dag..

**Genieten van de beste cocktails van Gent**
Kroonjuweel van het hotel is de chique en populaire cocktailbar; The Cobbler.

Deze bar heeft een zeer goede reputatie in Gent en omgeving. Je hebt vanuit de bar een uniek uitzicht over de rivier en de Graslei. Duik in de cocktailkaart en bestel eens iets unieks. Laat je verrassen door de meest bijzondere mixjes.


De klassieke, bijna mysterieuze setting geeft je het gevoel op een bijzondere plek te zijn. Of je nu in de bar zit of ontspant in een comfortabele fauteuil, je kunt genieten van het schouwspel van je cocktail die wordt bereid. Zin om wat lekker te eten bij je cocktail? Je kunt hier ook tapas en andere fingerfoods bestellen om het geheel compleet te maken..



Kaart

Eigenschappen
Naam 1898 The Post
België
Gent
Type Uniek Overnachten
Aanbieder Weekendjeweg-Nl
Kort Geniet 2, 3 of 4 dagen in een luxe boetiekhotel een historisch gebouw in het hart van Gent in een voormalig postkantoor
Extra Historisch verblijf
Overig 1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logiesOok te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffetIn historisch gebouw, een voormalig postkantoorHotel is gelegen aan de Korenmarkt, midden in het centrum van GentHotel beschikt over een cocktailbar: The CobblerGratis gebruik van Wi-Fi in het hotelTip: bezoek het kasteel de Gravensteen
Adres Graslei 16
Postcode 9000
Sterren 0
Transport Eigen vervoer
Regio Oost-Vlaanderen