Das Jochelius

Prijs : € 1169

Oostenrijk

Nauders

Wintersport


Das Jochelius Ga naar Wintertrex-nl

voor € 1169

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Wintertrex-nl.

Das Jochelius in Nauders.

Het in 2017 nieuw gebouwde hotel Das Jochelius ligt op een rustige plek op een hoogte van 1.900 m midden in het skigebied van Nauders.

's Morgens kunt u dus één van de eersten op de piste zijn en 's avonds kunt u gemakkelijk tot aan de accommodatie afdalen (ski-in en ski-out!). Winkels en restaurant bevinden zich in het dal, in het dorp Nauders.
Het comfortabele hotel biedt een heerlijk uitzicht op de bergen en beschikt over een receptie, Wi-Fi, lift, ontbijtruimte, bar, restaurant, verblijfsruimte alsmede een verwarmbare en afsluitbare skikast voor elke kamer.
De reis naar het berghotel is alleen met de Bergkastelbahn mogelijk (tot 16 uur) of als u niet skiet met de Jochelius-Express (van 09 tot 16 uur). Vanaf het bergstation bereikt u dan op uw ski's via de Goldsee-afdaling het hotel. Uw bagage wordt vanaf het dalstation (bij de parkeerplaats van de bergbaan Nauders) direct naar uw geboekte kamer vervoerd (bagagetransport op aankomst- en vertrekdag inbegrepen).

Uw auto kunt u gratis bij het dalstation van de Bergkastelbahn parkeren (gereserveerde parkeerplaatsen voor hotelgasten). Als u een skipas heeft geboekt, kunt u deze al op de dag van aankomst vanaf 15 uur gebruiken. De geboekte skipas ontvangt u bij het Jochelius Anreisehaus. Niet-skiërs worden verzocht zich een dag voor aankomst bij het hotel te melden om de transfer naar het hotel te garanderen..Kaart

Eigenschappen
Naam Das Jochelius
Oostenrijk
Nauders
Type Wintersport
Aanbieder Wintertrex-Nl
Regio Nauders-Reschenpass
Ski Regio Nauders am Reschenpass - Bergkastel
Provincie Tirol
Faciliteiten Lift;Bar;Aan de piste;Internet;Huisdieren mogelijk;
Sterren 0
Rating 10
Afstand tot piste 50
Inclusief Overnachting zoals geboektVerzorging zoals geboekt2-, 3- of 6-daagse skipas Zwei Länder Skiarena (Waarde van de skipas tot € 234,50) Uitzonderingen zie boekingsprocesInfraroodcabine op de kamerBadjas te leenWelkomstdrankjeWi-FiKluis (in de kamer)Bagagetransport op de aankomst- en vertrekdagKinderbed (volgens beschikbaarheid)Kinderstoel (volgens beschikbaarheid)Parkeerplaats (bij het dalstation van de Bergkastelbahn)Sneeuwgarantie (01-01 - 15-03)Best-Price-garantie
Exclusief Toeristenbelasting: ca. € 2,80 per persoon/nacht
Transport eigen vervoer