6 Pers. Bungalow De Oonk

Prijs : € 375.7

Nederland

Norg

Vakantiehuizen


6 Pers. Bungalow De Oonk Ga naar Norgerberg-nl

voor € 375.7

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Norgerberg-nl.

Wilt u een bungalow voor 6 personen huren in Drenthe? Ontdek onze 6 persoons bungalow Oonk, een gelijkvloerse bungalow gelegen in een bosrijke omgeving.

Wilt u een bungalow voor 6 personen huren in Drenthe? Ontdek de gelijkvloerse bungalow de Oonk op de Norgerberg! Onze ruim gelegen 6-persoons bungalow biedt meer dan een prachtige bosrijke omgeving en fraai interieur.

Zo staat er voor de kinderen een goed gevulde speelgoedkist klaar en kunt u heerlijk ontspannen in het bubbelbad. De perfecte ingrediënten voor een fantastisch verblijf met vrienden of familieEen 6-persoons vakantiehuis huren op de Norgerberg voor volop speelplezier!Speciaal voor onze jonge gasten zijn er diverse kinderfaciliteiten aanwezig zoals een kinderbedje, kinderstoel, babybadje en meer. Los van deze basisfaciliteiten hebben we ervoor gezorgd dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Ontdek de verschillende speeltuinen, spetterpoel, huur een skelter of neem een duik in ons zwembad met peuterbad.Meer informatie over het grote vakantiehuis bungalow de OonkWilt u meer weten over deze vakantiebungalow voor 6 personen in Drenthe, neem dan contact met ons op.

Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of reserveer deze bungalow direct online..Kaart

Eigenschappen
Naam 6 Pers. Bungalow De Oonk
Nederland
Norg
Type Vakantiehuizen
Aanbieder Norgerberg-Nl
Sterren 5
Rating 10
Aantal personen max 6
Transport Eigen vervoer
Regio Drenthe